Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

24 April 2014

Excited Macam Aku Pulak Yang Nak Bertunang.. Kikiki...


Assalamualaikum...

hari ni takde entry jiwa kacau meroyan.. hari ni, walaupun aku sangat2 sibuk sampai la ni baru ada masa, dengan xdan nak minum ape.. nasib baik akak aku bekalkan kuih, dapatlah telan 2 biji karipap.. rasa berpasir je tekak aku ni.. yelah.. setitik air pon tak singgah kat tekak lagi ni.. huhuhu... mood aku hari ni, walaupun penat, tapi baik lagi... harap2 berlarutan mood baik sampai ke petang..

ok, pasal akak aku ni.. tarikh bertunang dah ada... 31 Mei 2014.. duit hantaran pon dah ditetapkan walaupun belom lagi bertunang... (untunglah ko long.. hahaha), jadi sekarang kitorang tengah buat persiapan apa yang patut.. excited bukan? yelah, majlis pertama keluarga kami... hehehe..

macam2 yang akak aku plan.. kebanyakkan plan dia, nampak penjimatan nya.. bagus! itulah yang kita mau... hahaha.. yelah, dia pon baru je kerja berapa bulan.. simpanan, aku tak tau ada ke tak... jadi, buat simple2 je... kebanyakkan DIY.. hehehehe... mak aku pon kemain excited lagi.. macam2 nak tukar kat rumah tu... dia kata senang, nanti nak kahwin xpayah beli lagi... baiklah mak...

oklah, aku nak bersenang2 sekejap pon tak boleh.. ada je.... nampak nya mood baik aku sudah berkurang 10%.... adehh... mood baik, sila buat baik dengan aku hari ni.... huhuhu....


* sekarang ni hari2 balik lambat... T_T bukan sebab kerja, kerja aku kadang2 je.. seminggu 2 hari aku balik lambat siapkan kerja... ni, akak aku laaa.. dia balik 4.30.. tapi sampai ofis aku pukul 6 lebih.. hmmm.... ape nak kata?? diam je laaa... bukan nak merungut, aku penat... nak balik naik bas, dah penat kat ofis, nanti penat nak tunggu bas pulak.. lately ni asyik hujan je kan.. tu yang aku malas tu nak redah2 hujan... hmmm... sabar je lah wahai hati... (eh, terselit jugak perasaan jiwa kacau tu.. hahaha)

6 ulasan:

Ifa berkata...

ciannye..lau kite dekat bleh tumpang2..

LiaNa YuSoF berkata...

tu laaa.. aku tunggu je la timah bawak keta g ofis.. uhuk3.. eh, terbatuk pulak... ahahhaa..

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

mau berjanggut tunggu aku li..hehe

ade 1 ari aku blk mah dgn basah lokos..ujan lebat giler dgn angin kuat..bukan takat payong nk terbang, dgn aku2 nk terbang..huhu

LiaNa YuSoF berkata...

aku rasa aku ingat hujan yg mana.. hujan lebat gila dgn kilat petir bagai.. akak aku dah tunggu bawah dlm kol 6.15 gitu, tp aku xle nak keluar sbb aku takot kilat.. xpasal2 disambar petir kang.. dah kurang kilat baru aku keluar, tu pon da nk dekat kol 7.. huhuhu..

Ifa berkata...

ciannye..korang lau darurat sgt ape2.. try tnye ak dlu.. lau laki ak ade time tu bleh je ak g amek korang.. tp lau laki ak xde mntk maap awal2..huhu

LiaNa YuSoF berkata...

xpela moos.. susahkan ko je.. aku bole je naik bas, redah hujan.. saje mengada2 malas.. hehehe..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."