Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

22 April 2014

Biadap!


kuang asam betol.. "KAU"????? hello... saya tau lah encik ni pegawai.. takpayah la main KAU KAU pulak.. dah la takde nak ambik tanggungajawab langsung sebagai ketua zon.. lepastu KAU KAU kan aku... ni dah lebih ni.... melampau dah ni... "KAU lah, KAU kan setiausaha" "nanti KAU bagitau lah orang2 stor suruh ready" what the $%^&$%$%^%^

orang macam ni memang biadap!! aku benci KAU!!

4 ulasan:

Ifa berkata...

sabar li.. pgawai aku pn ade yg AKU KAU. tapi kitorang lantakkan je.. KPPK lak tu..

LiaNa YuSoF berkata...

masalah nya sebelum ni xpenah pulak aku kau ngn aku.. tah kenapa arini tah.. dah laa aku mmg geram dgn dia... bila aku tanya baik2, ttbe kuar 'kau' tu, aku mcm takboleh terima.. rasa biadap sgt.. xkesahla sape2 pon yg ckp cmtu kt aku, aku akan kata dia biadap.. mcm la member2 aku nk kau aku kau aku.. bcakap ngn aku pon jarang ttbe ber kau2 plak.. sakit hati aku..

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

sabar li..bos baru aku ni, mule2 panggil aku kau je...xknl lagi kot, la ni xdah..hehe

LiaNa YuSoF berkata...

aku kan, kalau mula2 tu tak kesah.. sbb sentap time tu je, lama2 dah biasa.. ni dah sebulan, xpenah2, ttbe buang tebiat kau2 ngn aku.. huhu..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."