Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

25 April 2013

Tak Perlu Kata Apa-Apa





KLIK CEPAT UNTUK BUAT DUIT!!


kisahnya hari berkenaan, aku nak pergi makan meatball dekat abang burn, sg.ramal food junction.  dah janji dengan tiena... rasa bahagia je bawak kereta, lalu kat situ... jarang bebenor aku nak lalu kat situ.. tapi entah kenapa hari tu aku nak lalu situ... aku tak perasan kat situ ada kamera AES.. tapi bila kena flash masa lalu depan Shell, aku.... terkejut.. ternganga mulut kejap... aku....................................pasroh! T_TY

tahniah la liana.. saman pertama..... kot ye pon tunggu lah lepas ulangtahun BlackFelix yang pertama awal bulan 5 ni... adehhhh...... 

ok kawan2... oleh kerana saman yang pertama, aku blur... apa nak kena buat ni? teros ke JPJ dan bayar saman, atau tunggu lepas pilihanraya? 

macam2 yang datang......... time nak renew insuran/roadtax la ko kena saman.. nak gi servis kereta lagi.... hmmm... dugaan2... Ya Allah, kuatkan hati dan semangat aku... mungkin ada hikmah disebaliknya.... 

liana, bersabarlah...........


pssstt : dah la meatball taksedap, kena saman pulak... tak berbaloi langsung....... hmmm...




KLIK CEPAT UNTUK BUAT DUIT!!

9 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

kih..kih..sib bek dh gaji..

Ifa berkata...

ha nk kena ckp makaceh kat kau lili.. kau yg mengingatkan aku tuk byr smn.. wira aku xde, clear.. tgk la sape bwk... tp saga, ak tau memg ade 1.. haha.. bru je lepas bg wet kat myeg ni ha.. huhu

zal88 berkata...

kt area shell tu mmg biase kna slow li..mse ko drive tu xde ke keta2 yg slow li?

LiaNa YuSoF berkata...

aku terlupe ada aes kt situ.. da kne flash bru aku perasan sume keta slow.. huhuhu...

wanna berkata...

aku setuju meatball dia tak sedap sangat, keras kan?

aku tiap kali lalu situ, mesti aku akan sekeh kepala laki aku, sbb dia selalu lupa ada aes kat situ, jalan turun bukit, nak pecut je keja dia.

kang kena saman, nama aku jugak yang glemer, so sebelum kena saman, baik aku sekeh dulu. hahahaha,

esok karok jom, eh?

LiaNa YuSoF berkata...

karox? jom!! wah, laju je aku.. hahahaha.. aritu karox ngn tina.. huh! xde nye dak tina tu nak nyanyi... aku la nyanyi sorang2.. hahahaha..

Hustler berkata...

Hahahaha... aku selalu bawak jek laju kat citu, ciap buat peace lagik kat kamera, tapi tak kuo lampu la pulak.... lamaaaa aku pikir, agaknyer, pasal aku bawak kapcai jek kot. lalalala

LiaNa YuSoF berkata...

hahahahahahahaha... ngek.

Hustler berkata...

Hahahaha... siyes la, aku tak tipu.... ciap lepas tgn lagi masa nak sampai kat lampu tuh, buat peace dua tgn.. tapi tak flash pon.

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."