Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

20 Disember 2012

Apa Yang Salah? eh, ke Siapa Yang Salah?


Assalamualaikum.....

adoii.. mengantuknya hari ni... xtau kenapa.... huhuhu... ok, jangan dilayan sangat mata ni, meh nak tunjuk kat korang sesuatu....




setiap 3 bulan, emel aku akan keluar menda alah ni suruh tukar password.... dah banyak kali aku buat, la ni baru aku perasan.... adehhh... rosak2...... kalau english, english la semua... bukan orang takpaham pon... kalau melayu, melayu la semua... boleh pulak campur2 ea.. huhuhu... aptb..

12 ulasan:

Hustler berkata...

Tergolek aku ketawa!

LiaNa YuSoF berkata...

kan kan.. aku geleng kepala je.. rosak2.. huhu...

Hustler berkata...

"Selepas tarikh password expired" Wahahahahaha!!! teruk tol.

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... aku terperasan bila baca ayat tu la.. hahahahaha.. tah pape tah..

Hustler berkata...

Hahahahaha...... sabo jek la.... mana ko jumper caption nih?? dalam sistem ape?

LiaNa YuSoF berkata...

kat emel ofis aku (Lotus Note).. tiap2 3bulan kuar la menda alah ni soh tukar password.. selama 4 tahun kerja ni aku tak perasan pon, sebab aku baca WARNING tu je aku tau depa soh tukar password, pastu klik je la YES... takpenah baca abes pon... hahahaha.. vunguks gak aku ni... hak3..

Hustler berkata...

Ok, komen ko yang nih buat aku lari laju2, pastu langgar pintu kayu mahkamah nih, adeeehai..... lagik teruk 4 tahon kije buleh tak pasan... haish.....

LiaNa YuSoF berkata...

ni namanya aku sangat exaited nak tukar password.. tu yg takbaca abes, tros klik YES.. hahahahaha..

LiaNa YuSoF berkata...

see.. terlalu excited sampai eja excited pon tak nyempat2 nak tekan 'C'.. tertekan 'A' pulok.. hahahahaha... adehh..

Hustler berkata...

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... (sambil angguk2. Nampak ke heksaitedan tuh)

LiaNa YuSoF berkata...

eh, sila bagi alamat penuh burger bakar kat belakang upm tu.. aku nak try situ pulak la... ke bg nama kedai ke.. t aku google..

Hustler berkata...

Hahahaha... Sila open Fb, aku tagged kan page burger bakar tersebut. ngeeee

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."