Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

06 November 2012

Hai


Assalamualaikum....

masuk kerja jugak aku hari ni... sebab sayangkan cuti... cuti pun disayangi, orang apatah lagi... cewahhhh.... hahahaha... aku masih lagi blur ni... almaklumlah, tidur 4 jam je.. aku balik dari Langkawi --> Jeti Kuala Perlis --> Putrajaya, sampai pukul 2 lebih pagi tadi.. pum pang pum pang kol 3 baru dapat tersadai macam dugong atas katil.. adoooiii... penat sungguh!

aku takde lah nak bercerita pun pasal Langkawi, nanti2 lah ye.. mata ni mengantuk..... (nak cerita macam lah ko tu pegi Melbourne, Paris, Bandung, Perth liana oiii... g Langkawi je pon.. hahaha... tapi disebabkan 1st time, haruslah cerita kan... hak3)

cuma nak bagitau lah, ini antara kursus paling best.. dapat kawan baru.... yang dah kenal, jadi lagi rapat... belajar benda baru.. dan yang paling gila, aku belajar tarian gangnam style... hahaha... (ni senamrobik punya pasal la ni... tak pasal2 aku kena menari jugak.. tapi serius, kelakar beb!) kursus yang macam ni lah aku suka... ^_^

oklah, hari ni nak relax2 je kat opis... nak tidur, tak sampai hati pulak, kang bos kata, ingat g kursus setiausaha pejabat, balik jadi lebih baik.. ni tak, sama je... hahahahaha...

Tiada ulasan:

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."