Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

01 November 2012

Assalamualaikum November..... ^_^


hai kawan-kawan....

Alhamdulillah.. dah masuk bulan November.. tak sangka, cepat betol masa berlalu... hmm.. apa je aku buat selama 10 bulan ni? hmmmmmmmm....... macam takde pembaharuan dalam hidup je.. hahahaha.... takpe la.... tahun ni relax2 dulu... tahun depan kena usaha lebih sikit lah! tu pon kalau panjang umur... huhu..

malam ni, aku akan berangkat menaiki bas jabatan untuk kursus setiausaha pejabat kat langkawi.. haishh.. nape lah takbagi kami naik flight.. kan senang..... hmmm... ni naik bas, sampai kuala perlis, naik feri... dengan beg gedabok... pergi ni aku bawak 1 beg, macam2 aku bubuh dalam beg... yang best, dalam beg ada beg.. hahahaha... tu untuk spare kalau terbeli banyak barang nanti... tapi tu la.. muat ke tak letak beg lagi 1 dalam tu... baju bajan je dah penuh.. tu belum letak kasut lagi... adoii.. pening pale den...

aku bukan taksuka kursus jauh2 ni... cuma nya macam leceh je.. penat pon ye jugak.. tapi xpela... bukan selalu ye tak? orang dah bagi pergi, pergi je la....

ok, dikesempatan ni jugak, nak wish birthday adik aku, Muhammad Hafizin bin Mohd Yusof, 2 nov.. esok... semoga adik aku panjang umur dan murah rezeki, jadi satu2nya anak lelaki yang bertanggungjawab, semoga dia dapat keputusan yang baik untuk SPM tahun ni... dapat sambung belajar.. (kalau boleh aku nak dia sambung politeknik, sebab sekarang dia sekolah teknik kan.. esok2 senang dapat kerja.. huhuhu..) lepastu, dapat kerja bagus2.. lepastu, boleh selalu belanja akak dia ni... ehhh? hehehehe...





4 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

Selamat berkursus dan bercuti li..nk kirim cokelat...

yana dayana berkata...

Li, xnk kirim pape.. cume nk minta tlg hntr laporan kaji cuaca jer... hihihi.. roger hp k.. :-P

LiaNa YuSoF berkata...

timah : haa.. bole2..t ckp la nak coklat ape..

yana : aik, laporan kaji cuaca?...err... ok.. hihi..

yana dayana berkata...

li, cuti sek ni plan nk ke sane.. tp tkot hujan je..tu yg nk lporn cuaca dr org yg p sane...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."