Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

16 Oktober 2012







7 ulasan:

wanna binik pak aji berkata...

kepada tanpa nama, mesti awak jeleskan, org yg gumuks mcm kami bila jalan bergegar lemaks.

sbb awak tak cun mcm kami kan, sbb awak tak secantik kami, walaupon kami nie gumuks,

nampak sangat, hidup awak loser, peace no war!


to lily;. dia nie jeles ngan hang, sbb dia tak secun dan secantik hang, tapi kalau tau dia ni sapa, jangan lupa jemput aku utk bagi penampaq secara berjemaah,

Hustler berkata...

Hahahahaha... dah tade mende nak komen le tuh... ignore la... bukan ada hasil pon layan org camnih.

LiaNa YuSoF berkata...

wana : aku tak rasa dia org ofis aku.. mungkin dia sengaja reka cerita..

mawi : tu la.. aku takde la marah.. sebab, bab2 hina keji kegemukkan aku ni, aku dah kalis dan kebal daaa... hahaha.. aku siap gelak2 baca.. rupa2nya ada yg memerhatikan aku selama ni.. hahaha.... (tu kalau betol dia orang ofis aku)

zal88 berkata...

balas je balik kat komen tu..nampak sangat die penakut,tu yg xletak nama..klau nak tgur biar la depan2, jjur skit gtau nama..die jeles ngn ko tu li..die nmpk ko dberi prhatian..sbb die xdpt cm ape yg ko dpt..

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

amboi..sedapnye tangan die menaip, dh lah slh baca ayat ko..sedih tul hidup dak tu..

aku setuju ngn mawi, dak tu dah xde benda nk komen lah tu..xpela, biarlah dia nk kata apa, xluak pun..yg dia kata tu ciptaan tuhan..pk sendiri lah..

sue. berkata...

hahaha...ada juga orang buat lawak mcm ni kn syg...sakit hatinya dia tengok kita ni gemok ye dak? kelakar btol...

gda berkata...

dia jelez ngan u letteeww..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."