Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

08 Oktober 2012

,./;'\!@#$%^&* (-_-)






*nak carik yang bertudung, xjumpa (malas nak carik sebenarnya), nak lukis sendiri xde mood pulak (pon malas sebenarnya) hmmmmmmm...........

16 ulasan:

Hustler berkata...

Hahahahahaha... jom citer ngorat! Ek! (gaya aaron dengan kaki kengkangnyer)

wanna binik pak aji berkata...

mawi, cakap jelah, lia aku nak ngorat hang, kan senang, berkias2 plak, hahha,

to lily:- yang ada masalah ka?, kalau perlu apa2 habaq lah, aku ada, mana boleh tolong, insyaallah, aku akan tolong hang

LiaNa YuSoF berkata...

mawi : bole gak.. aku pon nk tgok citer tu...

wana : apekah? ko ni suka salah fahaman.. hahaha..

xtau la.. aku xde pape masalah pon.. tension je.. nak nangis, nak pinjam bahu bole? huhu..

zal88 berkata...

kenapa ni li?
wana : ak skong kata2 mu

wanna binik pak aji berkata...

lily nak pinjam tangan pon boleh aih, mai cerita kat aku, tak mau sedih2 ok

efa berkata...

xmo nangis2.. t kite jmpa reramai lg ea.. =)

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

bertenang lily....terimalah sebuah lagu dariku...hahaha

tubuh kecil bertenaga,
dalam dakapanku kau tenang dan lena,
ku melindungimu dari apa yang datang,
berhentilah menangis....hehe

Hustler berkata...

Timah : Suka lagu tuh!! zainal abidin, lagu dalam citer tarzan. ngeeee

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha.... ape la korang ni.. aku ok je la...

aku nk kte tgok wayang ramai2 pulak.. satu line tu kita2 je... best kan.. hehe..

aku pon suka lagu tu..

Hustler berkata...

Karok r satu kali.. hahaha

LiaNa YuSoF berkata...

xde mood ar nak karox.. hmm..

Hustler berkata...

Hahahaha.. tanak sudah, aku karok sorang2... wakakaka....

tak suka background baru. tak ceria. b4 lagi better.

LiaNa YuSoF berkata...

xcantek ea.. huhu.. background lama da bosan ar... hmm... t la... xde masa lagik nak godeh2 blog ni..

Hustler berkata...

Hahahahaha... bkn tak santek, tapi aku tak suka. wakakaka... tak ceria. kihkihkih

LiaNa YuSoF berkata...

aku tengok mcm ceria je.. warna warni.. hehe.. suka tgok ada pensel, berus tu.. rasa cam dah lama tak melukis pakai watercolour..

Hustler berkata...

tak..... sebut ade la... ngeee...
gi la kat IOI, ada pusat melukis. boleh men water kaler, crayon, ngeeee

glitter dust pon ade.

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."