Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

03 September 2012

Mereka Sudah Selamat...


Assalamualaikum...

ehh.. apa yang sudah selamat tu? hehehe... mereka la.. geng2 aku.. semua nya sudah mendirikan rumahtangga.. hik3.. Alhamdulillah... saje je aku post lambat pasal benda alah ni.. pasal nak lepaskan pengantin baru yang paling latest.. hahaha....

bermula dengan,

Masrollizam & Fatimah
mereka dah nak bergelar papa&mama dah.. hehehe..

kemudian,

Zaleha & Keyrolshah

hari raya ke- 5 lalu,

Fakhrul & Salwana

dan sabtu lepas, mereka pula....

Faezal & Muzdaliffah

ni kira geng2 meronggeng aku le ni dari mula2 zaman masuk kerja sampailah sekarang.. dan yang pasti, mereka semua ini adalah ex-housemate aku... hehehe.... jadi, tinggal aku je lah yang belom kahwin.. oppsss... motip?? hak3...

ok, lepasni taktau giliran siapa.. antara aku, fara, tiena.. yang pasti, geng2 kelas memang ada yang nak akhiri zaman bujang tahun ni... cikyan kita... mira aku takpasti tahun ni or tahun depan.. tahun depan yang pasti hanim...

dan, tahniah pada geng2 kelas yang dah dapat baby tahun ni... seha.. ekin... yang kahwin tahun ni selain dak2 di atas, macam fana, ami... tahniah.. tahniah... aku sangat happy bila kawan2 aku pon happy.. hehehe...

xlupa yang lain2 yang dah berumahtangga.. dayana dan siapa2 lagi tah, aku pon tak ingat, semoga rumahtangga yang dibina kekal hingga ke syurga... aminn...


~setakat ni, wedding yang aku takdapat hadir adalah fana dan ami.. sory sgt2.. huhu..~

8 ulasan:

Hustler berkata...

Anda biler lagik?? wakakakaka

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

jawab bagi pihak lily :

bile senang....lalalala..

Hustler berkata...

Hahahahaha... jawapan ko timah... tergolek aku jatuh kerusi... wakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

hahahaha...

makasih ye jwb bg pihak... hak3..

LiaNa YuSoF berkata...

aku dah praktik kn da jwpn timah tu kt opis ni.. rata2.... SENTAP! haha..

Hustler berkata...

Hahahahaha... mau nyer tak sentap.. kihkihkih

efa berkata...

x sabo nk bubuh gmbr ke-5 (gmbar mawilia) .. hehe..

LiaNa YuSoF berkata...

oit.. ko pepandai jek kan.. kang marah makwe dak mawi.. hahaha..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."