Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

03 September 2012

Dia Yang Bernama Dya Memang Berani...


aku taktau kenapa tiba2 aku boleh terjumpa blog ni.. dan bila sekali dah baca, aku rasa..... hmmm.... mata tetap teros membaca.... siap baca older post... serius, aku memang seorang penakut.. tapi aku tetap teroskan membaca.... bila sampai tang gambar, aku scroll laju2 dan pejam mata... tapi aku still lagi nak baca... baca dan baca dan baca... ishhh.... dya memang seorang yang berani...

ok, korang mesti dah blur kan... ape la yang aku merepek meraban petang2 kala ni kan... jadinya, korang bukak la blog ni... tapi nak ingatkan, kalau sesiapa yang rasa dia bukanlah seorang yang sangat berani, takpayah baca kot... aku pon bukan lah berani sangat.. hehehe.. tapi2.. blog dia ni bukanlah berkisarkan cerita2 seram semata.. tapi banyak jugak berkisarkan tentang kehidupan dan cara hidup seorang muslimah/Islam... haaa.... tertanya2 lagi la tu.. bukak je la blog dia kalau korang seberani dya... hehehe..


3 ulasan:

Cik Fara berkata...

ape URL blog nye?

Cik Fara berkata...

ok2 da jumpe...tak pasan sebab link nye bukan kaler lain....hiks

dya mohamad berkata...

Assalamualaikum syg.terima kasih ye sbb baca blog dya yang tak seberapa tu :,)

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."