Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

18 September 2012

mana satu nih....?



nak beli, sama ada...


ini...?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



atau ini...?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


hmmmmmmmm.... (-_-)'


(orang ada, aku pon nak ada jugak.. haisshh... duniawi.. duniawi.....)

20 ulasan:

Pupel Liyana berkata...

ehem2.. aku pon nak beli note 11. bak duit sikit

LiaNa YuSoF berkata...

hak3... aku baru nak mintak duit kt ko maz.. hahahaha...

Hustler berkata...

Lappy... siyes.... innovation kills phone.. hahaha.... ada lagik yang rare lepas nih.. lappy tinggal upgrade jek... :)

wanna binik pak aji berkata...

wow kaya nya lily, beli semua lah lily, pastue bagi kat aku satu, hahaha

LiaNa YuSoF berkata...

mawi : tu la.. aku ingat nak beli laptop je, sbb senang nak tengok muvi.. hik3.. senang nak buat kerja opis.. tapi.... aku jeles tengok org pakai tab, note, bb, dan yg sama wktu dgn nya... hmmm...

wanna binik chekgu : haihhh... xmampu aku nak beli semua.. nak bg kat ko pon lom mampu lagi.. hak3.. (eh, ko guna gmbr yg aku amek tu.. hik3..nanti edit la gmbr tu..)

Hustler berkata...

Henpon tayah kejar sgt..... note II baru kuo, cer tgk?? s3 pon kuo... lagi mantap, nanti2.. lagik besh feature dia... laptop beli dulu takpe.. perisisan yang penting, buleh upgrade2... murah cikit nak upgrade.. henpon taleh nak upgrade, 3310 jek dulu buleh upgrade2.. lalalalalala....

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... terer la dpt upgrade 3310 tu..

ok, terima kasih atas pendapat dan pandangan anda.. ianya akan dipertimbangkan.. hik3

zal88 berkata...

note II la..tgk muvi kt tv jer..hehe

Hustler berkata...

mesti ko tak men 3310, sebab tuh ta tawu 3310 boleh upgrade.... dulu musim kot 3310 boleh upgrade2.. haish.....

LiaNa YuSoF berkata...

leha : tengokla.. akan dipertimbangkan.. hehe..

mawi : yela mawi, aku tapenah pakai 3310, mana la aku tau.. huhu...

Hustler berkata...

Owh.... luper.... hahahaha... henset ko canggih2... ngeee.. ampon.. amponn.. amponn.. ta tawu.... -_-''

LiaNa YuSoF berkata...

salah tu... time ko cerita zaman 3310, aku enset pon takdo... enset pertama adalah masa poli tu pon atas ehsan mak, dan enset pertama beli adalah masa sem 4, jadi lom keja xde maknanya nak pakai enset canggih2..

Hustler berkata...

Hahahahahahaha..... aku pakai 3310 masa masuk poli la, mak aku belikan jugak.. ngeh ngeh ngeh... sampai kerja 2 tahun baru aku ebnti pakai 3310.. tuh pon sebab dah ta muat nak simpan phone number... kihkihkih

LiaNa YuSoF berkata...

ala suweet nya mak belikan, aku ni, mak yg beli enset baru, enset lama kasi kat aku.. hak3.. takesahla, janji mak bagi..

tu simpan byk nau no skandal2 ler tuh, sbb tu takmuat da nk simpan.. hak3...

Hustler berkata...

Hahahahahahah... maklom la... skolah2 nih aku tak pakai henset... lau org nak jumpe, carik jek aku kat umah, lau ada, ada la.. lau tade... nasib la korang.. wakakakaka...

mak pon suh pakai henset sebab nak tawu ade kat mana, senang nak suh balik umah... wkakakakaka

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

ko beli laptop, yg note tu ko beli gak tp bg kt aku sbb aku mmg kebetulan nk bg hp kt laki aku...hahaha

LiaNa YuSoF berkata...

ohhh tidak!!! apesal pulak aku yang kena bg adiah kat laki ko? *musykil2*


Hustler berkata...

kan? kan? kan? bek bagi kat aku.. wakakakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

ehhhh.... kalu bagi kat ko lagi aku musykil mawi... hak3..

Hustler berkata...

Ape plak musykil, anggap jek la belate3d besday present utk aku... hahahaha

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."