Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

13 September 2012


cerita semalam.

hantar mesej kat bos naz... mesej nya berbunyi seperti ini..

puan, saya ni.. liana... sory saya keluar tadi melawat huda.. driver yang akan ambil puan nanti, shahrul 017XXXXXXX

masukkan no puan, then... send....... tapi........... kenapa no ........ yang naik? aiya....! cepat2 cancel... bukak kat send item, xde... fuhhhh... nasib baek sempat cancel.. kalau tak........... untuk tidak memeningkan kepala aku, aku call naz, suruh dia call/mesej sendiri bos dia...
*bos naz mintak tolong aku sebab naz xde, keluar kejap menguruskan hal bank.. mintak tanyakan ada tak driver boleh ambil dia kat KLIA petang tu, baru balik dari mengaudit di penang taksilap aku...*

habis kerja, balik rumah.... siap2 baju nak pakai jamuan raya... pastu melangok depan tv tengok sinetron kegemaran ambo.... lepas solat, siap2 semua.. cari2 enset, takde la pulak... mana ni...? tertinggal dalam kereta ke? (jadi kebiasaan tu tinggal dalam kereta) ehhh... tak2... rasa nya tinggal kat ofis... haishhh.. nasib baik la aku memang nak ke ofis kan...

lepas habis berkemas2 kat gerai, naik atas hantar barang, pegi la amek enset yang tertinggal tu... berlari2 aku masuk bilik sebab takde orang dah time tu.. sunyi je... dapat enset teros cabut lari... (boleh bayang tak aku berlari2 macam fazura dalam cerita pisau cukur tu? hak3...)

tengok enset, ada 3 mesej, 1 misscall... ahh.. nanti jap lagi la tengok... masuk kereta je, tengok balik enset, tengok mesej2 yang ada... 1 dari naz, 1 dari maxis (sebok je maxis, sehari berkali2 hantar mesej) dan satu lagi....................... satu lagi dari..................... aiya!! terhantar ke mesej nak bagi kat bos naz tadi kat dia??? mesej dari .............. berbunyi,

silap nombor nie liana

arggghhhhhhhhhhhh.... malu nya.... kenapa? kenapa? kenapaaaaaa? (ok, gedik sangat pulak.. hak3) huhu.. malu nya aku... aku dah lama tak mesej dia... dekat 2tahun kot... dah dia tiba2 senyap, aku pon senyap la.. huhuhu... tapi tapi....... dia reply la..... hehehe... taksangka...... tapi aku hanya mampu reply semula kat dia,

sori......

adakah aku boleh perbaik balik hubungan baik dengan dia? nanti2 la aku pikirkan... hmmmm.... tiba2 aku terkenang balik cerita 2tahun dulu........

~ ehh, korang takpayah tertanya2, siapa dia tu? siapa dia tu? hahahaha... dia hanyalah orang yang aku minat sebab cara dan perwatakan dia.. bukanlah bekas pacar, atau skandal2... bukan ye... hehehehe... dan aku mengaku, kalau aku nak cari suami, aku akan cari orang yang macam dia ni....tapi bukan dia lah... sebab aku takpernah jumpa dia lepas habis poli, takpernah bercakap face2face.. hanya mesej2 dan bercakap kat telefon je... hehehe.. ~


10 ulasan:

zal88 berkata...

ak mcm tau je li..
tp btul kah die..jeng2x..hehe

LiaNa YuSoF berkata...

jeng jeng jeng.... haahaha...

diam2 je ea leha..

Cik Fara berkata...

liana da ade pakwe...harap maklum....

Hustler berkata...

Pak pong pak pong!! Hoyeah!!! Knuri lagik!! Da ade pengapit?? nak aku bekalkan tak?? ngeeeee

LiaNa YuSoF berkata...

aik, jd suplier pengapit plak? sejak kapan tu? hahahahaha...

tapayah! ko ngn fara, nanti aku kepit ngn sepit baju.. huh!

Hustler berkata...

Hahahahaha... tuh la ko.. ko mana nak lepak ngan aku, mengambil perkembangan semasa aku..... kihkihkih... dah dekat 3 tahun aku jadik supplier pengapit.. ngee...

pak pong pak pong... wakakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

eh, yeke aku xpenah lepak ngn ko? hahahahahaha..

bgus2, mana tau esok2 ko plak jd pengantin.. (eh, mcm xkena je..hahahaha)

Hustler berkata...

Hahahahaha... mana penah... ade sekali tuh pon lom kategori melepak, sebab jumpe ngan akak2 apdisk katanyer.

LiaNa YuSoF berkata...

eh.. tu xkira melepak ea? hahaha.. baru nak kira tu yg pertama.. hak3..

Hustler berkata...

A ah kan?? tuh yang pertama eh?? wakakakaka.. adoiyai... aku pon pikir lagik ade ke yang len?? ahakz!!!

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."