Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

05 Jun 2012

Ramai Yang Lebih Minat Baca Artikel/Entri Mengenai Dunia Hiburan.


Nampak sangat takde kerja kan hari ni, sampai 2 entri 1 hari.. hahaha... ala, macam takbiasa... ok, lantak pi la berapa entri  pun, aku nak share benda menarik ni.. errr.. takde lah menarik sangat.. haha.. ala, tengok je la...

kebanyakkan dari kita, termasuk lah diri aku sendiri kot, hehehe.. lebih minat cari artikel, benda2, entri berkaitan dunia hiburan.. aisshh... doniawi betul la... hmm.... patutnya, letaklah entri berkaitan ilmu sikit kan.. atoooiii.. baru ku tersedar.. hmmm.. takpelah, lepas ni, kena seimbangkan la ye.. (nasihat untuk diri sendiri)...

tadi aku dok godeh2 blog aku ni.. bukakla tah pape yang ada.. rajin gak aku bukak blog stats aku.. saje je nak tengok pageview.. (macam retis pulok.. huhu) takdelah, aku nak tengok, entri mana yang orang suka baca... tengok ni..



kebanyakkan orang suka baca, suka cari berkaitan dunia hiburan... pelakon, drama, filem..tapi kat blog aku ni ada beberapa entri je berkaitan tu, aku suka wat entri drama.. top 5, semua pasal drama/sinetron dan juga tv show.. dan yang bawah2 tu, memang aku saja bercerita.. tapi ramai jugak yang view ek... 

dan yang takboleh blah tu, cer tengok bawah pulak......

untuk tempoh seminggu

budak2 nakal agaknya, yang search/google2 benda bukan2, ter'view' blog aku.. padahal blog aku takde pon cerita pasal benda2 di atas.. haissshhhhh....... mengarut betol la..! hahahaha.. 


5 ulasan:

wanna bakal bini orang berkata...

yang aku paling tak boleh blah tue, pak aji tak tahan tgk anak dara,

hah pak aji mana plak tue yang google, hahahahahaha

LiaNa YuSoF berkata...

hahahaha.. tu lah... tang tu aku kemain gelak lagi.. hahaha.. eh, tp aku xdela tbayang pak aji ko... jgn salah paham pulak.. haha..

wanna bakal bini orang berkata...

hahaha, bagus ang tak terbayang,
baek betul ang,

aku nie nampak perkataan pak aji tue, teruih aku terbayang pak aji haku, hahahah, sadis betul aku,

zal88 berkata...

haha..wana2..ak xtpikir lak pak aji hang..ntah sape2 pak aji yang cari tu yer..;p

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... yg aku pelik tu, apasal benda2 cmtu yg diorg search.. panjang lak tu, 'pak aji tak tahan tengok anak dara' wakakakakaka...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."