Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

21 Mei 2012

Sila Check Gaji Anda...


Assalamualaikum..

Ok, kepada anda2 yang mata duitan macam aku nak tengok gaji anda bulan ni, boleh la pergi ke laman web ANM ye.. sebelum sistem menjadi sangat slow dan menyakitkan hati... hehehehe...

nak cakap tu je... hahahahaha...

~beronok-ronok rasa dihati sebab tunggakan pergerakan gaji dah masuk.. yeeehaaa!!!~

11 ulasan:

Cik TTK berkata...

aku dah masuk bulan lepas..so bulan ni takde perasaan lain melainkan, KENAPA POTONGAN KWSP MASIH ADA??sekian, terima kasih..

LiaNa YuSoF berkata...

aik, napa pulak kena potong lagi? pelik.. ko g la tnya org kewangan ko... ada kesilapan teknikal kot..

Cik TTK berkata...

orang kewangan aku pemalas...dan aku malas dah nak cakap..aku dah cakap dekat eo terus..kalau tak jalan jugak pasni aku ngadu dekat bos aku je..hahaha

adianiez AIDA berkata...

:)
tq ekk for reminding cek gaji. aida punyer segala tunggakan da masuk bulan lepas. bulan ni just gaji baru jek la :) best!!! nak buat shopping raya & baby baru fasa ke2...

LiaNa YuSoF berkata...

yan : susahnya kalau ada org ofis yg malas dan melambat2kan urusan kita.. huh! aku setakat ni takde apa2 masalah bab gaji ngan urusan perjawatan.. tengok tempat la kan.. kira xbernasib baik la dpt tmpt yg ramai org2 malas ni.. hmmm....

Kak Aida : bestnya nk shopping raya... org xtau ble nak start.. hehe.. btw, tahniah ye nak dapat baby lagi.. hehe..

Cik TTK berkata...

hah tu lah..aku cakap dekat eo..pindahkan je orang2 tu semua..ni semua sebab kerajaaan naikkan pencen 60 thn..kalo tak diorag2 ni dah takde dah..nk tegur lelebih otai sangat dah..

efa berkata...

eh korang..nape aku x dpt lg tunggakan pgerakan gaji.. haishhh.. buln dpn le tu..!

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

aku pun xdpt moos...sedey bangat...

LiaNa YuSoF berkata...

xpela.. dpt bulan dpn, lagi bertambah2 masyuk.... sesuai sgt dah nk shopping raya time tu. hehehe..

Cik TTK berkata...

moos nak duit raya...:) hihi

Pupel Liyana berkata...

opis lama aku tu memang pemalas tahap cipan. sabo. aku tak dapat lagi pergerakan gaji huhu

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."