Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

08 Mei 2012

Oooooiiiiiii...............


aduhai.... aku bosan la hari ni........ huhuhuhu....

eh, lupe pulak, Assalamualaikum kawan2 sume.... apa khabar? sihat? camane kehidupan hari ni? berjalan dengan lancar, atau ada masalah? biasalah tu..... (hok aloh.. bermadah helah pulak aku... hahahahaha...)

aku bosanlah.... serius tak ada keja hari ni.. bos relax, aku pon relax la apa lagi... semalam ada gak la buat sikit2 keja.. tu pon aku dah mengeluh.. aku memang camni, bila banyak keja, aku mengeluh... takde keja pon aku mengeluh.... tapi kan, aku suka sebenarnya ada keja... atleast aku tak bosan.. walaupun nanti2 aku akan mengeluh jugak sebab bila dah banyak kerja aku jadi buntu nak siapkan keja tu... hahaha.. tah pape tah aku ni...pastu, bila aku takde keja camni, takde orang nak layan aku... yela, orang lain nak buat keja, aku sibuk pulak nak orang layan aku.. hua3.. ada yang kena tepuk dahi kang.. mengacau orang pulak.. 

nak cerita apa aku buat semalam, rasa macam takde yang menarik pun yang nak diceritakan.. balik rumah, cam biasa.. takde kemana2, tengok tv, pastu tv tengok aku.. tengok dinding.. tengok siling.. merenung nasib diri dan masa depan.. bosan kan life aku?? huhuhu....

takpela, nanti aku nak buat cam buddy aku la.. aku nak beli perkakas2 buat kek, kuih dan sebagainya.. pastu MASAK! pastu buat entry kat blog.. takde la aku bosan kan... hmm... tu hilangkan bosan dirumah la kan.. kat ofis ni tak boleh nak buat apa la... takkan aku nak pegi tolong akak2 cleaner pulak kan... hahahaha....


14 ulasan:

efa berkata...

meh aku ajar wat tiramisu kecik2.. cik leha dh rase.. hehe

Cik Fara berkata...

buddy....

Hustler berkata...

Betol punyer bosan kao nih lia... wakakakaa..... lau aku bosan, aku joget jek ala2 pocoyo.. hahaha.. pastu org dok sibuk cakap aku giler... ahakz!!!

aBoi berkata...

lia... bagus gila mawi panggil ko nama lia.. cam manja pulak panggil lia..hehe

Cik TTK berkata...

rumet: aku setuju..memang manja gitu kan..sepadan kan diorang nie?hahahaha

lily: ko dah buat kek tu nanti bolehla hadiahkan aku kek sempena besday aku ni nanti..sedapnye...nyum3

LiaNa YuSoF berkata...

moos : wah, cam sedap je bunyi.. t kalu ko buat, panggil aku ea.. dengan sekelip mata, aku dah terjegul depan umah ko.. yeayy!!

buddy : ye cikbuddy.. ko da kenapa? hahaha...

mawi : xkuasa aku nk pocoyo.... hahahaha... kang bkn org kata gile, takot orang pakat ramai2 join aku pocoyo, kang terfamous pulak aku sekejapan.. hahaha..

dayah & yan: amboi2.. patotla tadi aku tersedak.. rupa2 nya korang mengata aku ea... mawi tu mmg mengada... aku da kata jgn panggil lia, dia panggil jugak.. agaknya da kena tepuk dahi tu baru stop panggil kot.. hahaha...

yan,ko mimpi je la aku nak wat kek... aku bkn suke sgt mkn kek.. buat apatah lagi... hahaha.. tapi kalau aku buat, aku bgtau la.. ko kena la datang.. xkn nk pos pulak.. hahahaha...

Hustler berkata...

Hahahahaha... Kantoi dak Lia tuko komen. Wakakakaka :P

LiaNa YuSoF berkata...

ye cikmawi.. aku baca balik komen ko, rupa2 nya aku yg salah baca.. tu yg aku tuko..ceh.. nampak sgt ko tertunggu2 komen aku ea.. cis2!

Hustler berkata...

Apekah kao ini?? Wakakaka.... Aku baca yang masuk kat emel aku... 1st aku baca len, bukak link, tgk len.. tuh aku bantai gelak dulu... lepas gelak, baru aku replu komen kat cini.. wakakakaka

Cik TTK berkata...

hohoho datang sana yek..lepas raya aku smpai..insya'allah...

LiaNa YuSoF berkata...

mawi :hahaha.. gelak la mawi oii..

yan : ko nak antar kad kawen skali ke..? hehehe...

Hustler berkata...

Hahahahahahahahahaha.... sambung lagik gelak tadi tak abis.... bosh panggil... wakakakakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... sengal punye budak degil.. dah2.. g gelak jaoh2..

Hustler berkata...

Jejaoh org ta dengar..... ta feelllll.... gittewwww...wakakakakakakakaka

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."