Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

25 April 2012

Bagai Kucen Mengioww Di Tepi Bukuit



Assalamualaikum...


Hahaha.. hari ni femes aku sekejapan... (perasan retis pulok aku!) budak2 ni (member) dengan jayanya mempedajalkan aku di fesbuk.. cis2!!


ni, tengok apa diorang buat... (saja nak tunjuk.. padahal yang baca blog aku pon korang2 jugak kan.. hahahaha...)




aku cakap mengantuk je.. tapi... sampai 49 komen.. apasal tak genapkan 50 je.. huhuhu..... tu belom yang ni....






kemain lagi korang ea.... huhu... berpakat... xpe2... ok.. aku belanja korang.... belanja karox... amcam??? hahahaha.... (ngelat kan.. padahal karox tu murah je.. hehehe)


okla.. set tempat... nanti aku belanja... yeee.... tawaran dibuka hingga ahad ini sahaja... selepas itu, bolayan...


dari korang semak2 kan wall aku, meh komen sikit coverpage untuk buku aturcara aku (puspanita)... ok x? kalau ada nak bagi idea, silakan... sangat dialu2kan... hehehe...




sila klik untuk lihat lebih jelas..... terima kasih....
ok.. tajuk pon xde kena mengena dengan cerita.. hahaha... daaaa.....

14 ulasan:

zal88 berkata...

canggih ar..buku aturcara login fb skang..

LiaNa YuSoF berkata...

template tiru fb je la leha...

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

alamak, aku la ni yg ketinggalan..byk kje xsmpt nk bukak fb..atuyai...

LiaNa YuSoF berkata...

xyah bukak pon xpe fb tu timah... dak2 ni kenakan aku... huhu...

Cik Fara berkata...

time kaseh la buddy sebab nak belanje kami..(hahha. kat dalam blog pun nak sambung lagik)...

Hustler berkata...

Pergh!! ayam Penyet!! Karok!! Haish!!! Nak Join?? Eh?? Smart siot... Cane ko kopi mukebuku punyer depan nih?? Aku try gak.. tapi tak jumpe font yang sama tuh.. ciskek tol....

LiaNa YuSoF berkata...

Fara : ko memang.. ko lah pencetus kepada semua yang berlaku ini.. Cis2!! argghh.. aku nk mkn steamboat antarabangsa.. ko mkn kt wong solo, aku mkn kt steamboat antarabangsa kt sebelah.. hahahaha...

Mawi : smart ea.. hehehe.. aku buat manual je mawi.. wat je kotak2, carik je colour & font yang bersesuaian.. ada yg aku printscreen then crop2..hehe..tapi ada akak ofis aku ckp, kita boleh dpt template mukadepan fb ni.. dan bole edit skali.. tp aku maleh nak pikir.. aku wat sendiri je... hahaha...

Hustler berkata...

Smart weh... kreatip la... makna kata kena la muka buku punyer login page nih ngan tema program tuh.. ngee.... chayok2!!

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... tenkiu2..

eh, td ko ckp nak join mkn ayam penyet ngn karox kan.. tadehal... kalau ko xmalu la... ahhaha.. ke ko belanja ke... lagi tadehal.. hua3...

Hustler berkata...

Aku mmg suka karok ngan makan2 nih... tapi belanja idok le skang nih wehh.... Adik2 kat kampung dah tapau dulu dah... haish~~

LiaNa YuSoF berkata...

hmm... same larh... lagi kena pau ngn member2.. atooiiii.....

Hustler berkata...

Hahahahaha... ko tanak belanja aku sekali ke?? wakakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

ko pon nk?? hmmm.... bocor kocek aku... (ayat atok aku..) hahahaha...

t la... dak2 ni dah meraung2 soh aku blanja.. ktorang plan dulu, kalau jd, aku ajak la ko skali.. kalu x, xdela jwb nya.. hehehe...

Hustler berkata...

Hahahahahaha.. Aku guro jek... haish!! ape da.....

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."