Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

16 April 2012

Anak Dara Tak Reti Duduk Rumah


Assalamualaikum...

Agak bosan permulaan hari ni.. huhu.. mata asyik mengantuk tak sudah... biasalah.. hari Isnin... ohye, cuti dua hari, iaitu semalam dan kelmarin, aku tak lekat kat rumah... nak kata tengah kaya, kayap ade la... hahaha...

hari sabtu, dak wana ajak karox... okla, memang kesukaan aku tu.. hahaha... sampai2 je tempat dituju, makan dulu.. time kasih daun keladi la kat dak timah sebab belanja makan.. kt SR tuuu... hehehe.. pastu solat, baru lah mula merabakkan suara.. hahaha.. 3 jam, 5 orang... best2!! thanks wana sebab belanja karox!! hehe

hari ahad pulak.. adik aku datang.. bersama pakwe dia.. ajak aku jalan2 kat putrajaya ni.. ape la yang ada kat putrajaya ni selain alamanda tu.. huhu... gasak la ko cik... sampai2, g makan dulu.. kat noodle station.. macam kesian lak kat budak2 ni, tak kena tekak kot... tapi sedaya upaya abiskan sebab? sebab semangkok mee yang macam magi tu harga nya rm8.90.. hahaha.. gasak ko la dik..

lepas tu budak2 ni kata nak tengok wayang.. aku, layankan je walaupun bulan ni dah 2kali aku tengok wayang.. hua3.. diorang nak tengok battleship, tapi aku dah tengok... aku suruh tengok je, kang aku tengok la citer lain.. macam la aku tak biasa tengok wayang sorang2.. tapi budak2 taknak.. haaa... suka hati la.. last2 cancel... adik aku cakap, "yok main bowling!!" gasak....

kitorang main 2 game.. rasa nak tercabut jugak la tangan aku ni... tangan dah memang tengah saket... huhu... game pertama, aku kalah 1 mata je ngan bakal adik ipar aku ni.. tapi game kedua... hancusss!! jaoh ketinggalan.. tapi adik aku lagi teruk la kan.. hahahaha... ohye, ni first time aku main bowling dengan adik aku... hahaha..

pas abes bowling, adik aku ni xpuas ati jugak.. nak tengok wayang... okla.... nak tengok battleship, memang super ramai yang tengok, dan memang selling fast.. siap buat 2 kaunter, khas untuk battleship je.. cehh... last2, bakal adik ipar aku cakap, tengok citer cinta la.. ha? aku nak gelak la pulak.. layan jugak citer jiwang mamat ni.. dia pilih 3temujanji... heheheh.... okla citernya.. not bad..

jadi 3kali la aku ngabes duit tengok wayang bulan ni.. hahaha... mau kena ketok dengan mak aku kalau dia tau... 1 citer melayu, 2 citer omputih.. mirror mirror, battleship dan 3 temujanji... 2 minggu sebelum nya aku tengok jangan pandang2... hehehe...

eh, tentiba lari citer pulak.. haha... balik pon dah kol 6 camtu.. aku dah xle tahan, sebab saket kepala.. adik aku pon tak sihat, dia selsema.. jadi plan nak ke i-city, dibatalkan... huhu.. lain kali ye adik ipar.. loghat nau nak pegi... hehehe...

2 ulasan:

Hustler berkata...

Pergh!! Melaram!!

LiaNa YuSoF berkata...

ha? melaram?? apakah? tak paham.. huhuhu....

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."