Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

20 Mac 2012

Tak Usah Le Kak Oiii.....

Assalamualaikum...


haiiii kak..... orang tengah sibuk2 ni.. dia pon sibuk2 nak promote barang.... nak promote, promote je la kat bos saya... sebab bos saya banyak duit.. gaji dia 3 4 5 kali ganda dari gaji saya ni.... akak pun... agak2 la... huhuhu... saya tak mampu kak nak beli pressure cooker akak ni.. mahal bebenor nye pun adui... rm3k tu, baik saya bayar duit muka kereta saya... (konon la nak beli... hua3) haiishhhh.... saya yang pressure.. huh!!


ehh... nak promote lagi... haa? saya cuci kereta pakai sabun apa? ish3.. akak ni.. saya mana ada kereta kak... belum2.... belum masa nya lagi... tapi kalau saya dah ada kereta pun, saya tak beli kot produk yang akak promote tadi.... isshhh.. xpela kak... susah2 je... huhuhu..... ada lagi? apa kak? alat mengukur langkah kita? eh salah2... alat mengukur pergerakan langkah kita... oooooo...... pandai akak.. mentang2 saya gemok ye.. hmm.. tapi untuk apa? owhhh........ kempen 10ribu langkah tu..... ooooooo..... hmm.. xpela kak... saya ada mulut ni haa... pandai2 la saya kira sendiri... tak kesah le tak terkira pon... kalau ikut umur saya ni, 23 tahun 5 bulan 7 hari ni.. dah tak terkira langkah nya kak... tak kurus2 jugak... huhuhu... lagi pun sampai bila saya nak ikat menatang tu kat pinggang saya ni? 10 tahun.. ish3.. akak ni....... saja nak kasi saya malu kan... (sengih2 malu sambil kedip2 mata...)


siap ada hadiah percuma..? dapat apa kak? (sambil buat muka exited) ooooooooooooo.... alaaa... kipas je? hmmmmm... kat rumah saya, kipas siling ada 5 kak... tak terpakai pun... hahaha.. yela, dok berdua je... takkan nak pasang semua kipas kan... hehehehe.... nanti naik lagi bil elektrik saya.. satu pembaziran tu kak.. membazir itu amalan syaitoooonnnn.... (sampai terkeluar muncung itik ni...)


dah la kak, saya banyak kerja nak buat ni... akak pergi je la masuk bilik bos tu.. pergi la promote lagi ntah apa2 barang yang akak ada... be young? yang harga satu set beribu2 tu.. huhu... saya tak mampu kak... kalau saya mampu pun... hmmm.. InsyaAllah... InsyaAllah saya tak beli benda2 mengarut macam ni... (cakap dalam hati je la... kui3) ok la kak.. saya nak siapkan fail meja online ni... kang dok melayan akak, tak siap pulak..  oh ye... aritu yang saya test2 cincin zhulian akak tu, saya saje je test... nak amek hati akak je.. kesian tengok akak kulukilir bawak beg zhulian akak tu.. hehehehehe...


okla kak.. baik2 jalan tu... kang jatuh bangun sendiri ea... hak3.... daaaaa.....


~~tension aku~~

5 ulasan:

zal88 berkata...

asal li..ade org dtg opis jual2 ke..

Hustler berkata...

Hahahaha!!!
-Pakai bedak cap apE??
Latip.
-Pakai sabun cap ape??
Latip.
-Pakai pencuci pinggan cap ape??
Latip jugak.
-Pakai deodorant?? shampoo??
Pon same, Latip.
-Ini Latip ape brand ha?? Baru kah?? tak penah dengar la abang.
Latip tuh, budak rumah saya.
-Phuiii~~
Jalan elok2.. jgn terlanggar pintu..

LiaNa YuSoF berkata...

hahahaha.. pandai Latip buat bisnes ye...

shafiq kajang berkata...

ada kipas siling xpakai ke kak?
saya nak beli satu..

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha.. ko agak2 la shafiq kajang oii.. satu keja pulak aku nak membukak kipas siling tu.. baik beli yang baru kt kedai.. hehe..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."