Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

05 Mac 2012

...... (*___*).......

Hari Ini Adalah Hari Yang Sangat Membosankan!!!!

Arrggghhhhh!!!!

1. Emel tak boleh bukak! mana akak yang kata nak tengok kan emel aku ni... dari minggu lepas tak datang2...

2. FB / Youtube kena block! waktu rehat pon diorang block!

3. Chatting pon xbole!

4. Keja pon tak banyak!

5. Geng nak borak xde! EL pulok arini!

6. HRMIS pon xboleh bukak! aku nak apply cuti ni wooiii!! SKT tak sempat buat apa2.. kata soh hantar sebelum 15 Mac... tapi kalau dah tak boleh bukak, ape ke hey nye yop!

APE PON TAK BOLE!!!!

huhuhu.. T_T cepatlah jam 5.00.. nak balik............

1 ulasan:

Cik Fara berkata...

kahkahkah...pastu balik tgk Wana tak balik lagi plak...hik3...sorry buddy sebab tertinggal kunci kat dalam umah....nnt tggu Wana balik ok...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."