Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

28 Februari 2012

PC aku..... huhuhu...

Assalamualaikum...

hari ini, saya berlintas langsung dari PC jiran sebelah.. hua3.... PC aku sedang dibedah siasat... sudah terlalu teruk dah.. huhu... nasib baik takde keja penting sangat... kalau tak haru aku... huhuhu....

sebab2 yang menjadikan PC aku jadi terok begitu adalah kerana...................... "mesti ada download apa2 dari internet" bos aku cakap... huhu... sudah semesti nya puan... tapi... aku dah lama tak buat kerja2 mendolod ni.... sejak2 ofis dah block kerja2 mendownload ni, walaupun time rehat boleh, aku dah malas... sebab PC aku pon sangat lembss kannnnssss.... dari aku mendolod2, baik aku on9 fb...

hmmm.. mesti diorang mengata aku kan, "agaknya si liana tu asyik mendownload je.. sebab tu PC dia penuh virus.." huwaaaa..... sedih mak!!

3 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

sama kes la li..yg pc aku xbley nk idup smpai bape ari tu, diorang duk ckp aku duk mendownload je keje..huhu

LiaNa YuSoF berkata...

padahal ram kecik sangat.. antivirus pon da xbole nak detect virus.. aku da mintak tambah ram dari akhir taon lepas, hmm.. sampai ke sudah.. teros masud wad pc aku..

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

hehe..nsb badan..mentang2 kite ni PA je, bkn pegawai..suara tak didengar..huhu..li, kalau kawan kau yg suka g loyat tu nak g loyat nak kirim ea..nak kirim hard disk..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."