Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

27 Februari 2012

Aku Benci!!

aku benci hari ni..... sebab??

1. pagi2 bukak emel, da ada keja menanti.. kena hantar sebelum pukul 11 pagi.... oooooohhh... tensi gue.. dah le aku ada taklimat pukul 9.. sebab nak menyiapkan benda alah tu la aku masuk taklimat pukul 10.30... huhu... aku da ketinggalan banyak benda penting.. cis!!

2. pc aku yang berkelajuan kuasa tenuk ni dah jadi siput 'tut' yang sedang nazak.. ape pon tak bole!! aku xtau kenapa disk C aku bole penuh sampai xde space da... 0 jadi nye.. padahal document aku kosong satu benda pon tak ade! aduii.. tolong la cepat2 tambah ram.. aku da ilang sabar da jadi nye.. nak bukak emel yang ada attachment pon tak bole.. bukak internet apetah lagi!

3. haisshhhh.. sape la cipta 5S ni.. nyusahkan betol la.. pasal 5S la aku lambat makan.. pastu macik cleaner sesedap rasa je nak perli aku.. "makan nasi petang2?" hoii! ni aku baru nak makan.. tengahari tadi aku tak sempat makan.. tau x?? aku cakap dalam ati je la.. hehe.. lagi 1 macik, takyah la nak nasihat saya pasal makn xmakan ni.. Macik pon sama yek tembam macam saya jugak.. huh!!

4. citer nada ni bikin aku penasaran je... huhu.. xpe2.. tunggu episod esok.. hmmm....

adoii... arini bikin aku saket dada je.... arrgghhhh!!

4 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

hehe..betul punye marah ni..tp aku mmg suke ayat ni.."macik pon same yek tembab macam saya juga.."lg bagus klo ko luahkan kt macik tu..hehe..

Hustler berkata...

Timah :: Sama tembab?? huahuahuahauhau!!!

LiaNa YuSoF berkata...

oit pokcik mawi.. ko da xde keja ea.. huhu...

aku memang agak berbulu sikit ngn mokcik cleaner tu... dia pon ada kencing manis, ada hati nak nasihat2 orang jangan makan malam.. sukati aku ler... huh!!

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

mawi : tu merujuk kepada ayat dak lily da..hehe

lily : huhu..maapkan je die li, nama pun mokcik, ade kencing manis lak tu..cian2..hehe

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."