Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

09 Februari 2012

Hai....

Assalamualaikum...
hai kawan2....

lama jugak aku berehat ye.... hehehe... almaklumlah.. cuti seminggu, blog pon cuti la... lagipun tak ada benda2 menarik pun nak share.... sepanjang seminggu ni, aku ada kat kampung... rumah family aku... bosan pun ye jugak.. yela, aku dengan mak je kat rumah.. adik aku, kakcik... orang cuti, dia cari duit bekerja.. akak aku sibuk dengan aktiviti bersama kawan2 dia.. adik lelaki aku, hmm.. xkan aku nak bawak pegi jalan2 pulak... yang si kecik tu, hmmm... xpela... huhu..

tapi bosan2 pun, sikit pun nawaitu aku takde nak update blog kan... hahahaha... dah nama nya pun malas... hari isnin hari tu, oleh sebab dah bosan yang teramat sangat, aku ajak kakcik dengan pizin pergi karox.. huhu... lepas segala bebanan kebosanan.. hahahaha..... oh ye, karox dekat Jusco Melaka, best jugak! banyak lagu2 baru.. tak macam kat Alamanda tu... hampeh je..

okla, takde idea nak mengarut... daaaaa.....

3 ulasan:

Hustler berkata...

Pergh!!! Teringin nak dengar LIa Karok. Hahahahaha!!!

LiaNa YuSoF berkata...

huhuhu... oit.. ko jgn le panggil aku LIA.. geli beb! lia tu adik aku...
cis2!!

Hustler berkata...

Hahahaha... takpe la.. aku panggil ko Lia, adik ko Lia kuasa dua.. hahahaha

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."