Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

17 Februari 2012

Gusar....



KLIK CEPAT UNTUK BUAT DUIT!!

Assalamualaikum....

haihh... dah petang2 kala baru aku nak update blog.. ada ke orang nak baca? ada ke orang nak komen? hehehe... (perasan retis pulok).... apa yang aku gusarkan sangat ni? ha, gusar tu sama la maksud nya dengan risau.. bimbang... indon pulak cakap khawatir... (merepek pulak aku ni..) mana tak gusar nya, minggu depan hari selasa puspanita ofis aku nak buat mesyuarat agung.. jadi, aku sebagai ajk kecik, haruslah memastikan kerja2 yang kecik tapi sangat penting siap sebelum hari nya.. huhuhu...

seperti biasa, aku akan ditugaskan untuk membuat buku program.. actually, buku program ni dah siap lama dah.. cuma ada la pindaan2 sikit dalam agenda... biasa la.. kita ni merancang je... tak semestinya apa yang dirancang dapat dilaksanakan.. (wah, bergaya ayat aku.. hahaha) dan kalau ikutkan, tinggal hari isnin je untuk kerja2 akhir... yang membuat aku gusar tu.. buku program ni tak print2 lagi... ok, tu xpe lagi.. sebab aku diberitahu yang buku program ni, print untuk VIP je..  yang ahli2 hanya akan dapat buku laporan mesyuarat agung je.. hah!! buku laporan ni la yang menggusarkan aku...

nak tahu kenapa? sebab 2 tahun lepas pun, aku jugak la yang buat kerja2 membukukan laporan ni.. xsilap aku lebih dari 200 salinan.. dan 1 salinan tu boleh tahan tebal jugak la.. huhu.. sampai sakit tangan aku ni dok staple benda2 alah ni... tapi masa tu, masih ada 2 3 hari jugak la sebelum hari kejadian... tahun ni.. aku hanya ada masa 1 hari waktu bekerja, diulang sekali lagi 1 hari waktu bekerja je untuk siapkan benda2 ni.. huhuhu... T_T tapi tu la... nak buat camana? aku hanya semut ajk kecik...




design muka depan buku program... saket kepala aku nak cari idea gmana mau bikin ini design.... T_T





KLIK CEPAT UNTUK BUAT DUIT!!

1 ulasan:

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."