Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

06 Januari 2012

......................................

apa perasaan korang bila korang belum habis cakap, tapi dah ada yang mencelah dan jawapan celahan tu rasa macam berdesing je kat telinga korang dan orang lain memandang korang akibat perkataan yang dikeluarkan oleh orang yang mencelah itu????

ya!!! aku sangat marah!!!

dan aku mula rasa ada orang dah mula dok mengata belakang aku dan mula tak suka pada aku... dan aku rasa aku tau siapa..

aku berharap sangat yang itu hanyalah perasaan aku je..

Ya Allah, jauhkan aku dari prasangka buruk terhadap orang lain..... T_T

3 ulasan:

Hustler berkata...

Hahahaha.... Ilek2... jgn letop dulu... bagi muke dulu... bile dah nek kepala, baru kasi kaw2 punyer.... time kompom terus dia taip surat nak resign, Lalalala

efa berkata...

hm, sabar li.. andai benar bagai diduga, better kau face to face ngan dia, tanya elok2, apa mslh dia.. Pastu last skali ckp, 'ade wan kisah'..hehe

Hustler berkata...

Efa sengal...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."