Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

04 Januari 2012

Uiiittt.. Segan Aku... Huhu..

fuhhh... baru lega....

tadi aku pegi hantar buah rambutan sebakul.... kat bilik mesyuarat..
sebelah je bilik aku... rambutan tu bos aku bawak dari kampung...
sekarang kan musim rambutan kat area negeri sembilan dan utara melaka...

yang buat aku segan tu, diorang2 ni tak expect la aku masuk tu nak letak
buah rambutan... sekali bila aku tunjuk je bakul rambutan tu,
semua orang gelak... huhuhu..... malu nya....

aku buat isyarat muka kat bos aku, masuk, letak sebakul rambutan tu atas meja,
dan apa lagi... gerak la kan.. merah muka aku... hahaha... malu......

dah la ada vendor sekali.... huhuhu....

oh ye, hari ni adalah hari jadi ex-bos aku, En. Md Ali...
tadi da mesej wish birthday kat beliau.... hehehehe...
dia cakap, masih ingat lagi ea.... mestila ingat...
dulu hari2 dok tulis no IC dia... tapi sekarang, jujur aku kata,
aku dah tak ingat 4 no yang belakang.... sebab, sekarang kan dok tulis no IC
bos yang baru.. jadi bos lama punya IC, lupe sudah.. hehehe...

pastu, dia mintak tarikh lahir aku... sebab dia tak ingat..
cis.. sampai hati tak ingat tarikh lahir aku..
huhuhu...

4 ulasan:

sue. berkata...

alalaa...comel ja..bos bkn tak ingat la..cume nk make sure je.. =)

Hustler berkata...

Hadoi... Lau aku kan, nak cover malu punyer pasal, sambil masuk tuh, aku sebat sebijik, then masukkan sebijik dengan bijik2 dalam mulut. lepas tuh, aku sakap kuat2, " Eh?? bos suruh letak cini ke pantry?" dengan mulut penuh. hahaha!!!

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha.. sengal la ko mawi..
ko je yg xde ati perasaan bole wat camtu.. aku still lagi ada perasaan malu.. kang tak pasal2 ada yg suka kat aku, terus reject.. dah2.. idea ko tak bernas langsung..

Hustler berkata...

Hahahaha!! tuh la ko tak tawu... laki skang suka yang jenis macam aku buat tadik tuh.... kire macam jenis yang terus jujur. tade nak kaver2 line la kunun!! haish!! rejek2!! hahahaha!! :p

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."