Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

09 Disember 2011

bUkti...

Assalamualaikum...

aku tengah sarapan ni...
jadi sambil2 tu, kita kasi update sket ea...
hehehe...

semalam, aku bukak fb..
sekali....... eh2, depa dah upload gambar la...
hahaha...

kan aku ada cerita dalam entry yang lepas,
aku pegi menonton Ombak Rindu,
dan berpeluang jumpa pelakon2 filem tersebut..
haaa... ni la gambar2 nya...
(lama aku tunggu diorang upload gambar2 ni..hmm)

*
*
*
*
*
*


hahaha... toksah la tanya kenapa aku tutup wajah aku yang comel itu
malu wei nak tayang.. hahaha...
korang tengok, betapa exaited nya aku angkat tangan?
macam tu jugak la exaited nya muka aku..
jadi... tak payah tengok la...
huduh bebenor!! hahahaha..
tapi, kalau ikot muka aku dengan muka cik kak yang depan tu,
aku rasa, ok lagi muka aku kot....
hua hua hua hua hua......
(masa ni, Maya Karin tanya soalan mudah, apa nama kucing beliau? hahaha)



yeay!! aku suka gambar ni..
walaupun aku kelihatan terselit kat tepi nun..
tapi aku puas ati!!
hahahahaha.... ada jugak bukti nak tunjuk adik beradik..
adik beradik aku, aku cerita, diorang xmo percaya..
"eleh.. ye je kau!!" "xyah la kelentong Na oii.."
NAH!! hamek ko!
dan2 time tu semua,
"ala........" "weh, ko jumpa abang aku ea?"
banyak la ko punya abg kakcik oii..
hahahaha...

ok, aku ada cerita kan,
pasal sorang minah yang sangat la over,
mengambil kesempatan yang ada,
untuk bermesra dengan Aaron..
ni haa.. korang tengok la gambar dia..
aku tengok pon aku meluat..
huhuhu...
(rasa nak tukar muka minah tu dengan muka aku.. hahaha)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Aaron terkujat dengan tindakan minah yang over itu... cis! cis! cis!
   okla... g wat keja!
hahaha....

1 ulasan:

efa berkata...

hehe..comey2..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."