Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

04 Julai 2011

DayaNa & ZuRaiMi

sabtu yang lepas,
di kediaman ayah pengantin perempuan di Taman Setapak Jaya,
aku dan kengkawan,
telah berkonvoi ke sana..
bagi meraikan hari perkahwinan mereka...
(cewah, ayat macam dalam karangan BM.. hehe...)

aku seperti biasa,
menumpang orang la kan.. hehe...
(tebal dah muka ni.. tp wat dono je la..hehe.. )
aku & tina naik kereta tunang leha,
wana, tunang beliau, timah dan uda satu kereta...
dan lagi 1 kereta, kengkawan poli iaitu yan, ayu, mira dan ekin...
wah... gempak tu... 3 kereta...
(walaupun lambat sejam ye cik yan... puas menunggu.. hehehe...)

sampai2 dekat 1.30...
sampai2, makan dulu....
pastu baru gi naik umah dia tengok pengantin...

dan seperti biasa, gambar memang xde pada aku la kan...
hahahaha....
cerita bagai nak rak, gambar xdo...
xpe2.. jangan risau,
aku akan cuba contact dak2 yang jadi photographer pada hari kejadian...
dan akan ku tepek juga nanti di blog aku ni ye...
tunggu...

ingat nak kumpul semua sekali gambar2 kahwin member2 yang dah mendirikan rumah tangga ni..
nak tayang kasi 1 donia tengok...
(saje nak gtau, diorg dah tak available lagi... hahaha....)
letak skali gambar diorang yang dah tunang, pon ok gak...
hahahaha....

oklah, mengaruk je keja aku...
ucapan untuk sang pengantin baru....

Selamat Menjalani Alam Rumah Tangga,
Selamat Menjadi Suami & Isteri..
Semoga Mahligai Yang Dibina Atas Dasar Cinta Ini Berkekalan Hingga Ke Akhir Hayat...
Dan Sentiasa Dirahmati Oleh ALLAH SWT...

2 ulasan:

Cik TTK berkata...

walaupun lambat sejam ye cik yan... puas menunggu.. hehehe...

aku suka ayat kesedaran nie..hahahaha..udah lah lambat, datang tak bawak nasik pulak tu..cis!lapar kami dibuatnya

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... kami memang sedar kami lambat... hehe... kami pon xmkn nasik, cmne nk bwk bg kt korg.. haha..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."