Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

14 Jun 2011

Ya aMpuN.... terLuPa.... seLamaT meNempuH aLam perTunanGan...

huhu..
aku buleh terlupa nak wat entry khas untuk adik aku sorang ni...
sory macik... semalam exited dok citer pasal AF je...
hehehe... jangan marah haaa....

ok, maleh nak cerita panjang..
alkisahnya, gambar pon xdo.. hehe..
ada pada macik timah, macik moos, macik wana dan macik tina...
(hahaha.. sejak2 ada yang dah kawen dan tunang ni, tukar title ye sume.. jgn perasan muda lagi)
aku sorang je tak amek gambar.. sebab nya kamera pon xde...
kamera enpon pon tahap cikai macam bgambar dalam kelambu..
jadi menempel kat semua kamera orang lain je la keja aku..
kih3... jadi nya, aku kasi korang tengok kat SINI je la ea..

Selamat menempuh alam pertunangan ye macik leha..
tahun depan InsyaAllah, jadi la tu... hehehe..
i suke g kenduri2 orang ni.. lagi2 member sendiri..
mana tau badi kena kat i pulak kan... kui3...

lagi satu best nya masa otw g majlis leha ni,
berhenti kat RnR Seremban..
orang punya la....... ramai kata tok..
haha... dan dalam sejarah jugak,
aritu dapat ketemu.. (waduh, indon sudah aku...)
ketemu sama pak taukey..
hehehe... dengan baju pink Jambu dia tu..
muka sangap baru bangun tidor..
tapi i xkesah... janji jumpa u, dapat amek gambar dengan u..
hehehe..

tapi2.. mestila gambar xde pada aku kan..
hahahaha.... ada pada macik timah..

ape? xde gambar kira citer palsu?
amboi2 kiah.. ni cerita betul la..
tak tipu punya...
tak caya? ce tanya macik2 yang lain ye...
hehe...

okla...
tamat sudah cerita untuk kali ini...
bersambung kita di lain masa...
(cehh.... feeling2 jadi pengacara tv pulak..)

2 ulasan:

efa berkata...

ha'a la.. mn gmbr2 len. bile mkcik2 ni nk upload..

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... minta2.. aku nk gmbar ngn taukey tu.. hehe...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."