Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

15 Jun 2011

mUka Ku diConteNg ciK waNna..

ahad lepas, bertempat di sebuah studio belajar make up,
muka aku telah pun di paksa rela pilih oleh macik wanna...
untuk diconteng2.. dilukis2... disapu2...
nasib baik tak ditampar2.. dihempuk2.... kih3..

so, maleh nak cakap banyak kan..
tengok je la gambar ni..
aku kalau taip panjang2 pon bukan ada orang minat nak baca ye dok?
hehe...

gambar sebelum xdo pulak... ni da sudah make up..

1st time aku pakai bulu mata palsu.. Rozita Che Wan, jangan jeles hokey... ingat U je boleh pakai? hahaha...

yang ni aku rasa mata aku macam juling je.. huhuhu...

da tukar uniform dah... sebab nak pegi konsert final AF kan.... hehehe.. sebelum tu makan dulu...

posing macam model sikit... kih3.....

Thanks wanna kerana telah menbuat transformasi ke atas muko den... hehehe

4 ulasan:

wawa_addien berkata...

ala..comey nyer adik akak nie.
nmpk Vogue gitu ;)

LiaNa YuSoF berkata...

huhu.. vogue ke kak?
hehehehe... **malu i**

Cik TTK berkata...

waaaaahhhhh...kelas kau maria...

LiaNa YuSoF berkata...

hahahaha.... kemain lagi ko yan.. da lama ko xmengomen blog aku ni kan.. hehe..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."