Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

03 Mac 2011

oH.... ANUAR ZAIN...

haa... aku wat entry lagi..
hahaha.... penat la korang asyik nak bukak blog aku je...
tapi takpe.. tiada paksaan...

eh, nak citer pasal anuar zain sebenarnya...
apa?? ce citer..? ce citer...?
ha.. nak cerita la ni... hehehe.....

sedang aku kebosanan pagi tadi,
aku pun bukak la berita online..
slalu aku bukak mstar, kosmo,
pstu baru la bukak berita harian...
kalau rajin sikit baru bukak harian metro..

sebab apa aku bukak mstar dulu?
ce teka.. ce teka...
haha.. ada yang aku kena pelangkung ni kang....
okla-okla....
sebabnya, mstar dengan kosmo ni,
aku selalu bukak dulu...
sebab... (bape banyak sebab daa...)
aku klik je da bukak..
cepat... senang.. hati pun tenang....

tapi kalau bukak berita harian,
ada sikit juga lambat..
harian metro pun.... sama yek je..
jadi hati pun tak bape tenang..
boleh bikin wa hangin pagi-pagi yang mulia ini....
hehehe...

eh, tadi kata nak cerita tentang anuar zain kan...
lain kali je la...
hahaahahha.....

ok-ok... serius ni..
Anuar Zain bakal membuat persembahan untuk Minggu Setiausaha..
dengar setiausaha-setiausaha sekalian...
inchek abe kita nak hiburkan PA-PA ni....
tak percaya? baca kat sini...

bestnya kalau dapat pergi...
tapi..... sapa pulak la yang nak dengar rintihan PA seperti aku ni...
harga pun boleh tahan...
rm450++ - rm550++
huhu... ada sapa-sapa nak taja saya pergi ke sana?

hmm.. kempunan lagi la nak jumpa beliau...
sebelum ni pernah jugak jumpa beliau..
tapi dari jarak jauh je...
masa tu aku form 5..
dapat ikut kawan aku,
kebetulan ayah dia bekerja di belakang pentas untuk konsert merdeka di KLCC..
apa lagi, amek peluang la...
walaupun pergi time rehearsal..
lagi best, tak ramai orang....

yang aku terkilan..
dia lalu sebelah aku je,
aku xperasan.. sebab dia pakai selebet sangat...
dengan selipar, beg sandang tepi..
ingat mamat mana la...
jap lagi tengok ada orang tarik dia sebab nak bergambar..
aku dari jauh...
eehhh.... Anuar Zain la....
baru nak pergi dapatkan dia..
dia da kena tarik dengan PA dia..
(PA dia jahat!! huhu...)

pastu tunggu dia nya turn buat persembahan..
lepas jumpa Zahid, Farah AF2, Marsha, Bob, Zaibo (siap salam lagi),
Rosyam Nor (time tu dia jd Emcee)
dan Mawi.. hehehe...
kitorang duduk la kat tepi pentas..
nak duduk depan, orang dah kerumun kat situ..
malas nak bersesak-sesak..

yang aku tak boleh lupa smpai sekarang,
'telatah budak-budak' kitorang kat tepi pentas..
masa Anuar Zain perform..
bila dia pandang area tempat kitorang je,
kitorang jerit sambil lambai-lambai..
pastu dia pandang tempat lain pulak..
kitorang... hmmmmmm...
bila dia pandang lagi,
kitorang jerit lagi sambil lambai-lambai..
agaknya mesti dia cakap,
"kesian budak-budak ni.."
terus dia lambai kitorang,
sambil menghadiahkan 'flying kiss'
ohh........ terpana seketika..

hahaha... kelakar la..
akan ku ingat sampai bila-bila...
ohh.. anuar zain..
sudi tak awak kahwin bergambar dengan saya??
huhu....

~ asyik-asyik aku ulang lagu Sedetik Lebih..  best! ~

Tiada ulasan:

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."