Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

17 Januari 2011

mOvie seRam xHengaT...

ok2...
pendekkan cter tros...
sbtu aritu.. bertempat di GSC Alamanda,
tepat jam 11 malam...
kami2.. aku, tina, timah & inchek tunang serta wana & inchek tunang..
telah merosakkan mengisi mlm kami dgn menonton wayang...
hehehe..
(intro xle blah..)

masuk2 hall je cter da sotart..
nasib bek sempat...
ni abg kt kaunter popcorn la ni..
terhegehegeheh!!

jap2...
korg2 da tgok ke?
hehehe..
dah.... ha, ada yg belum??
kalau belum, sila la pergi menonton nya..
bkn tipu punye seram...
ni btol2 seram xhenggat......

spanjang cter,
serius, ada la 2x je aku nmpk 'benda alah huduh' tu...
dgr bunyi je da gigil2... rasa nk kuar je dr hall tu...
muka hantu dia, bak kata tina,
punya huduh xboleh terima....
hahahahaha.....

mmg scene seram dia tu berterusan je...
smpai aku nk kalih sket bdn pon xnyempat..
pastu byk tol bg ktorg suspen..
tp, cter mmg menarik...
pelakon pon ok... inchek shamsul, anda byk peningkatan...
kasi tepuk tgn sket... hehehe...

okla..sesape yg lom g tgok,
pegi la... kalau anda berani...
hehehe....

KHURAFAT... PERJANJIAN DENGAN SYAITAN...

9 ulasan:

Yan berkata...

aku dah tengok sabtu lepas juga...nasib baik tak g alamanda, kalo tak kantoi laaa..hahaha

tapi memang giler seram tak hengat kan..?aku tengok time die tengah siang je, bile tibe je malam aku da tutup mata tutup tlinge..seram wooo

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha.... kira aku ok sket la dr ko wpon aku pon tutup mata tp xtutup telinga...(da sebelah aku dak laki.. malu la i kalau tutup telinga..hehehe)

aku time siang dia, slain bukak mata sepenuhnya (hehehe) aku cepat2 kunyah popcorn.. kang da mlm aku nk letak tgn kt mata da.... hahaha....

zal88 berkata...

ak pn da tgk..
asyk mlm je cte nye...hahahha
eh li,sape yg dmaksudkn kt post bwh tu??
cm tau je...yeke..

aBoi berkata...

aku tak mau tengok... takut nangis.. T__T

LiaNa YuSoF berkata...

leha : slagi ko xdtg umh aku, aku xmo cter... hua3.. hehe....

dayah : ala... npe nangis? hehehe...

mAma eNa berkata...

kite dh tgk dulu gak..seRemmmm...

Kaseh berkata...

taknak tgk. akak penakut..

zal88 berkata...

bleh..tp ko siap2 kn la mknn eh..
hehehe...

LiaNa YuSoF berkata...

kak kaseh : ala kak... rugi xtgok.. hehehe... kita pon penakut gak kak.. takot2 brani je... hehehe...

leha : buleh2.. tp biskut kering je la... hahahaha.... cicah pulak teh o panas... perghh.. terasa kesedapan nye.... hehehe...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."