Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

02 Disember 2010

hik..hik..... (^__^)

hai kwn2...
arini aku happy gila sket...
wpon smlm sedih + kecewa....
xpe, rezeki Tuhan da beri...
jadi, perlu bersyukur dan menerima dengan hati yang redha...
hehehe...

permohonan aku utk menduduki kuarters telah pun diluluskan...
jadi selepas ni, kami akan bpindah ke rumah baru...
yiiihaaaa!!! hehehe...
xsabau rasa nye...

byk benda nk kena buat ni...
g bph, byr kt situ byr kt sini...
urusan ngn tuan umah sewa..
urusan ngn penyewa lama... hehehe... (yan n the geng, t kita bincang naa....)
harap2 sume nye bjalan dgn lancar..
dan harap2 jgk dpt pindah masuk umah baru sbelum 1 Jan 2011...

yahoo..
tahun baru...
rumah baru.....
(uit, rumah krjn na, bkn rumah hang....ingt sket.... hehehe... yela2....)

5 ulasan:

sue. berkata...

tahniah sayang....b0le ke aku nk dtd...tid0 ng k0rang lagi?

Yan berkata...

wah ade jugak aku disitu..huahaha

wei, dapat presint bape?

sue:jom lek kampung..

aBoi berkata...

lepas ni aku boleh la singgah rumah hang sekali sekala..boleh? hehehe

LiaNa YuSoF berkata...

sue : laa... awat xbole pulak... datangla.... kan best kalau kita bkumpul ramai2.. leh borak2.... hehehe..

yan : ha, yela yan.. aku hutang ngn ko ni... hutang tetap hutang... kena byr.. t aku mati, roh tgantung kt langit.. huhu....
hehehe..... aku dpt presint 5.. yg kt ngn pullman tu..

dayah : best2.. bila hang nk dtg?? t bole aku bwk ko jln2.. g tgok wyg, men bowling, karox, men game (haha.. sume kt alamanda).. adoi, rosak dak dayah ni nnt... hahaha...
ko jgn ckp je... datang la... aku tunggu..................

Yan berkata...

wahh...lawa2...n dekat ngn opis aku..leh g uma ko tumpang tido waktu rehat macam kt poli tue kan..huhu

nak itot karoooooooooookkkk...

p/s:aku dah tak ingat berapa kitorang bayar deposit tue dulu, nanti i recall kengkawan serumah semua..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."