Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

23 November 2010

SPM beRmuLa...

Assalamualaikum...
Selamat Pagi..
hehehe....
(muka kena banyak senyum... hik..hik....)

Ok, dikesempatan yg ada ni,
aku nk ucapkan,
SELAMAT MENJAWAB & SEMOGA BERJAYA
kepada semua calon2 SPM tahun 2010 ni..

xlupa kepada adik sepupu aku yg sorg ni,


dia pon amek SPM taon ni..
mlm td da tepon mintak ampun maaf kat aku...
(hehehe.. nmpk sgt ada wat salah....)
mintak doakan dia dpt menjawab dengan baik hari ni...
dan aku mmg akan doakan yg tbaik utk dia...
sbb aku rasa dia mmg boleh buat...
InsyaAllah....

bila SPM menjelang je..
mula la aku dok tkenang time aku amek SPM dulu...
aku ada penah cter kan...
ke xingat.. hehehe...
xpe, meh aku cter sket...

aku amek SPM taon 2005...
ada kesilapan pada no. IC aku...
dua angka di blakang, terbalik...
48 jadi 84

tapi tu la... benda nak jadi..
kdang2 mnusia ni cuai...
aku pon xleh nk salah kan tukang taip slip peksa tu....
mmg la dia salah.... hmm... tp......
xpela... aku da maapkan...
dan aku pon cuai sbb xsemak btol2...

benda cmni la wat aku jd cepat gelabah, bila aku wat ksalahan..
even kesalahan tu kesalahan yg kecik..
sbb pengalaman pahit tu asyik terngiang2 je..
ianya satu pengajaran buat aku...

so kepada adik2 yg amek SPM..
ingat!! arini da mula peksa,
jgn jd mcm akak awak sorg ni..
da amek 1 paper baru prsn no IC salah..
huhu... T_T

sebelum menjawab soalan tu,
bacalah ape2 ayat penenang..
selawat ape yg ptot...
bg relax sket... jgn stress sgt..
kalau hati tu tenang,
ape yg kita blajar, baca,
mudah nk ingat..
InsyaAllah..

3 ulasan:

LiaNa YuSoF berkata...

testing...

aBoi berkata...

haha... sudah boleh komen kat page hang... hehe

gud luck juga kepada pelajar-pelajar yang amik SPM...
adik sedara aku 2 orang..

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha.. tu la..
penat aku godeh2.. nsib bek da boleh.. ptotla pelik entry aku xde org komen.. hehehe...

gud luck jgk kt adik sdare hang... hehe..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."