Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

05 Julai 2010

saJe2 xDe keJa waT taG yG diCopY dR daK aBoi.. hehehe...

omak aii..
punye pjg tjuk aku..
buleh wat tjuk drama x agak2....?
wakaka....
(p/s:wakaka diatas tidak ada kena mengena dgn group wakaka yg msuk showdown 2010 tu ye... kdg2 org salah anggap...hmmm... aku xminat dee....)

ok2..
berbalik pd perkara diatas..
cewah...
aku terajin arini,
kerana sudah beberapa ari tidak menyiarkan apa2 crita...
hehe...

td aku bkk blog dak aboi ni...
dia ni mmber baikk punyee kt poli dulu...
(cewah... puji ni...)
dia kata, sape2 nk layan tag ni, layan la kn..
so, aku pon mlayan la kejap..
smntara xdo koje ni..
kih3....

(1) 3 Names in Your Inbox Cellphone and The Text
a. Bonda : Ok mak dah msj m.ngah tapi tak balas
b. Buddy Maxis : Xpe ar. Da mlm neh. (ni aku nk ajak farah g mkn, tp dia xnk la plak...xpela..btol jgk kata dia, da mlm....)
c. Along Lagi.. : Dia da suh mk ngah kol mteh amek die (along lagi tu sbb dia ni byk nau tkar2 no..so aku pon da konpius mana 1 no dia.. tu yg jd 'lagi' tu...hehehe....msj ni bkisarkan hal2 keluarga...hik3...)

(2) Your Main Ringtone
a. Kebahagiaan Dalam Perpisahan (Part Chorus) - untuk sume call yg msuk
b. Bang Dollah (dangdut..hehehe..) - untuk dak2 umah jerk..
c. Nadiku (Piano Version) - untuk mesej

(3) What U Did At 12 Last Night?
ayoo... sudah tdo la.....

(4) Who Was The Last Person You Went Out With? Where?
Keluar ngn mak dan dekya, bersama2 jiran mrangkap member baeekk punye atau senang kata geng2 mak la..hehehe... cik biah ngn cik ju.. ktorang g nagoya kt melaka cntral, pastu g MC utk cari baju aku...hehehe..

(5) The Color 0f The 'Baju Kurung' You’re Wearing?
pkai bju colour.. purple..hehehe... my favourite colour..

(6) The Last Thing U Did
pick up call.. ada org call nk ckp ngn my boss... tp bos xde kt blik la pulak.. da 2x dia call...hmmm...

(7) 3 of Your Everyday Favorite Items
a. IC - ayoo..ni kalu xde, den xle msuk ofis woo... kdatangan, bkk pintu sume pkai ic...hmm...
b. beg duit - ni kalu xde, berlapar la aku...
c. baru la enset... - bkn la xpenting bg aku, tp xde sape pon aku nk tpon or msj slain family n friends.. kalu ada pakwe/husband baru penting kot... weee~~~ gedik..

(8) The Color of Your Bedroom?
hmm.. putih...kot..hehe..

(9) How Much Money in Your Wallet Now?
RM76.00... + posen2 sahaja

(10) How’s Life?
Biasa la... kdg2 ok, kdg2 happy, kdg2 sedih.. sperti manusia normal yg lain....

(11) Your Favorite Song?
ntah la.. lately ni aku suka dgr2 lagu baru.. pstu korek balik lagu2 90an.. tp lagu shahir tetap dihati... hehehe....pstu suka dgr lagu2 dlm cter Glee.. Run Joey Run & Total Eclipse Of The Heart.. senang cter sume lagu aku suka la...

(12) What Will You Do Next Weekend?
hmm...xtau lagi la... nk blik kmpg lagi ke... hehehe.. tgokla cmne.

(13) When Was The Last Time You Saw Your Mom?
Petang smlm, tepat jam 5.50.. mak, ayah ngn dekya hantar aku kt stesen bas alor gajah.. huhuhu.....

(14) Where Is She Now?
Kt rumah la kot... time2 cmni, kalu xujan, mak dok kt luar umh kot.. dok tgok pokok2 dia.. xpon dia mnjahit...hmm..

(15) When Was The Last Time You Talked To Your Parent?
Petang smlm... masa mak ayah hantar aku...

(16) Who Is The Last Person That Texted You?
Bonda tersayang....

(17) Where Did You Have Dinner Last Night?
Kat umah.. mkn lauk cik leha bwk dr kmpg dia..hehehe.. sdap...

(18) The Last Surprise You Got?
Member da g bli cincing tunang... hehehe.. suka nye aku... siapa tu?? jgn tanye.. rahsia... nnt ble ari nye baru gtau k.... xmo kepoh sgt..
(da ramai da member nk membina masjid.. huhu.... T_T pasni aku sorg2 la.... xde lagi member2 nk huha huha....)

(19) Last Thing You Borrowed From Your Friend/Family
skrg aku sedang memakai tudung cik leha bwarna purple.. hehehe..

(20) Who is Your Bf/Gf Or Husband/Wife?
hmm...ni yg malas nk ckp ni.... T_T

(21) What Do You Feel Now?
rasa nk mkn, tp segan la pulak... aku jarang mkn tol2 mngadap kt meja ofis aku ni.. kang ada org lalu.. bos kuar msuk ke... pstu bosan sket.. pstu rasa best nye kalu dpt dok umh smbil berehat2... haha..

22) Wanna Share With Who?
xde sesapa kot... org len pon ada keja nk dibuat.. kalu dok mlayan aku ni mmg xabis keja depa nnt....

(23) Who Knows Your Secret?
hmm.. wat masa ni aku xde plak share secret2 kt org.. kt kwn pon.... hmm.. mcm xde.. da nama pon secret.. sendiri simpanla.... hahaha....

(24) They Keep Your Secret?
Kalu ada rahsia antara aku dan sesapa sje.. diorg simpan la kot.. kalu x, aku nk wat cmne....hmm..

(25) Are You Angry With Someone?
hmm.. ada kot... tp bkn dikalangan family n friends.. org luar yg xde kena mengena dlm idop aku.. marah sket je.. bkn benci...

(26) What do you order at McD?
ha, ni mmg xdola... aku konon2 boikot la mcD ni.. tp kelmarin da terbeli dan termakan aiskrim sundae... hehehe... nyum2!! sdap..

(27) The Last Time You Felt So Sad?
ntahla.. slalu sgt rasa sdih.. aku ni suka tbayang benda2 yg bole wat aku sdih... dan benda2 sdih tu mmg aku xckup bersdia lg nk menerima nya.. ble tbayang je, kang meleleh la air mata aku ni... T_T (aku yg cengeng!)

(28) You are Crazy With....Colour?
uish.. aku suka la colour2 yg soft.. purple.. pink yg xbpe nk pink...

(29) Selepas Ini Tag Kepada Siapa?
Sesape yg rajin bukak blog saya ni...

3 ulasan:

aBoi berkata...

haha..ko memang member baik punya...

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM berkata...

kecik ati..aku yang tag ko tau....

LiaNa YuSoF berkata...

alorh2.... seha...
aku xprsn la.... sory2...
ala.. kn tjuk tu aku ckp aku copy dr blog dayah....hehehe... bkn dayah tag aku pon... kn dayah....? hehehehe... jgn la kecik ati.. cian ati jd kecik...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."