Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

10 Disember 2009

Update 99 HTN - haRi kE-39

Assalamualaikum..
hai sume...

9 Dis 2009

Sarapan : arini aku dtg tersangatlah awal... (cewah...poyo tol...) aku smpai ofis pon blom 7.30... kalu idak, kol 7.59 aku punch...hik3... kol 8.00 pon penah.. 8.01 pon pnah... tu mmg da merah la...hehehe... tgok jam awal lg..so, aku pkir, better aku g kafe tros.. beli siap2 baru msuk ofis.. aku beli kueh tiow sparuh n bihun sesenduk.. letak telur rebus sparuh.. pg ni malas nk bancuh air, aku minum air masak sudah....

smpai ke pkul 10 lebih aku nye mknan xabis2 lg..hehehe......aku mmg suke mkn main2....kjap mkn, pastu benti sat wat keja..pastu smbung blik.. da jd habit... yg len, jgn ikot perangai tidak bagus ini ye....

Tengahari : perot xde la lapar pon....tp g gak teman naz mkn.. aku bkn bole tgok mknan..semena2 jd nk mkn... tp aku amek yg xbpe nk berat... aku amek potato (mcm potato wedges je...ntah, aku pon xtau pe nama nye.. dia bsar gak...kira mcm besar spruh dr tapak tgn kte..) pastu 2sudu baked bean.. (tol ke aku sbut ni...hehehe....hantam je la...) ngn scrambled eggs dlm satu senduk... blik ofis baru minum air...

aku ngn naz mmg xpnah beli air time lunch... bkn jimat, tp mmg xbeli.. kn xelok minum time mkn... so, pas 5-10 min pastu baru la ktorg minum.. (konon nk elak prot boncit...wakaka)

Minum petang : lupe pulak ada mkn bubur..hehehe... ada bubur pisang, org2 meeting punye... slumber je aku g amek..smbil2 mkn kt sofa kt admin... hehehe...bole tahan gak... pasni nk bykkn mkn pisang.. sbb da baca emel dr naz... pisang byk kelebihannye....

Makan Malam : arini, cik timah kte tersangat la rajin memasak, kerana bos dia bg nenas smlm..tu yg dia dok mencari resepi ape yg sdap utk dimasak.... cari punya cari, akhirnya beliau telah mmbuat kputusan utk msak nenas masak lemak cili api bersama ikan sepat... (mcm pjg je nama resepi....hehehe) tp xde la ikan sepat sgt.. ada beberapa ikan kering dlm esbox, ikan sepat, kembung..tah ape lagi..dia men cmpak je dlm kuah tu.... serius wa ckp, sdap gle sehhh..... hahaha.... su plak btanggungjwb utk mbuat telur dadar.. dan aku, xkn nk mkn nasi plak sesama mereka... aku wat lempeng barang 3 4 keping...mkn kongsi2 ngn depa2 ni...

1 ulasan:

nazliahnazeer berkata...

tu nama dia harsh brown.;)

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."