Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

28 Ogos 2009

HaPpy BirThDay!!!!

hehehe...
ceh...wish tok diri sdiri nmpk..
hak3...

arini genap la umur aku 21 tahun...
28 Ogos 2009
aku lahir, 28 Ogos 1988...
hik3...

tu je la nk gtau....
smoga hidup aku dan keluarga sntiasa dalam keadaan sihat walafiat, hidup kami diberkati oleh Allah dan sntiasa diredhai oleh-Nya..
selain tu, aku amek keberkatan bulan puasa ini,
selama 21 tahun aku hdup,
sesapa yg baca blog ni dan kenal dgn aku,
salam kemaafan ku pohon..
moga hidup anda semua juga diberkati oleh Allah SWT...
amiinnnn......

slain tu jugak,
smoga aku cepat dapat jodoh....
hahahahaha......



ni kek pmberian buddy aku... thanks farah...hehehe.. sdap tau kek ni....ada pisang lg kt dlm dia... smpai skrg pon blom abis lg...sbb skilo beb... byk gle... xterlarat aku nk mkn...hak3...

3 ulasan:

aBoi berkata...

Hepi bezday my pren...
gua ade entri khas buat lu !
ekeke... ;P

w.a.n.n.a berkata...

hepy beshday cayunk..
ye aku doakan ko cepat kawen..hehehe

aBoi berkata...

aku bukan x set bezday ko...
aku set..tp kat hp aku yang lagi satu...
hp celcom tu selalu je aku biar mati x idup2...
tu yang aku x 'ter'update tu bezday kengkawan...
sowi yep...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."