Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

05 Ogos 2014

Untuk Tontonan Umum



ni je gambar raya yang ada kat aku... hmmmm.... jadi la dari xde... hahahaha.... gambar family, nanti kendian2 aku post ye....

ni gambar adik beradik dan sepupu2 yang beraya kat kampung tahun ni... adik lelaki aku, Pizin dah merempit dengan ayah pergi ziarah kubur... jadi meh aku perkenalkan mana yang ada... tiga2 belah kiri adalah anak makteh... uda, adik dan angah... along takde, dah kawin.. raya umah mertua.. tengah2 yang gedik tu aku laa kan.... hahaha... belakang yang pakai tudung sama macam aku tu adik aku, kakcik, pastu yang kanan tu kakak aku, along... yang baju purple 3 orang tu semua anak makngah... depan sekali tu yang sulung, nazim.. nazira.. dengan nabil... tersepit antara nazira dengan nabil tu adik bongsu aku, dekya...

ikutkan cucu2 Md Lazi semua sekali ada 21 orang... anak2 pak uda (3 orang semua lelaki) belum datang lagi time bergambar ni... paklang tak balik raya (anak lelaki sorang), anak2 arwah pak itam (1 di sabah-perempuan, 2 di kelantan-lelaki) & arwah pak ndak (1 dah meninggal, 1 kat batu pahat, dua2 lelaki) memang tak pernah balik la sejak ayah diorang meninggal.... jadi tinggal la kami je penghibur atok dan nenek... penghibur ke?? bako darah adalah... hahahaha......

tahun ni tema warna family aku dan family makteh tersama la pulaaaakkkkk.... hahahaha.... makteh sekeluarga sampai je depan laman di pagi 1 syawal (cewah2), kami terus menjerit...... "oiiiii..... kenapa warna sama???????" hahahahahahahahaha.......

oklah.. xde masa la pulak nak cerita panjang.. nanti next entry la aku cerita pengalaman raya tahun ni, yang sangat hambar.... huhuhu.......

daaa....


5 ulasan:

Hustler berkata...

Samat hari raya Lia.

LiaNa YuSoF berkata...

Selamat hari raya..... aku mesej pepagi raya, xreply pon..

Hustler berkata...

Hahahahaha....
mahapkan saya, sejak dari malam raya sehingga ke raya kedua, henpon ku bukan milikku, wakakaka... adik aku yg pakai men game n wasap ngan kengkawan die, wakakakaka

baju muslimah berkata...

sweet pose :)

LiaNa YuSoF berkata...

tq :)

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."