Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

19 Februari 2014

Cubaan 1 2 3...


ok, saja nak test post entry setelah mem 'private' kan sekejap blog dari tatapan semua.. (phuii..) cubaan untuk tukar template nampaknya tak menjadi.. jadi, ko letaklah background gambar dulu... huhuhu... aku dah lama tak tukar template.. so bila nak tukar, terlupa dah macam mana cara nya... nanti2 kalau aku rajin, aku modify balik... hehehe...







Tiada ulasan:

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."