Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

16 Januari 2014

Macam mana laa rakyat nak percaya.....


Assalamualaikum...

takde mood nak menaip hari ni... otak aku masih blur dengan keadaan kerja di seksyen baru.. belum dapat 'roh' lagi... huhuhu...

aku just nak kongsikan ni.... benda yang aku rasa...... entahlah....aku pon tak tau betol ke tak.... sebagai rakyat yang lahir di negeri Melaka, of course la aku rasa terkejut dengan muncul nya individu yang mengaku dia adalah Sultan Melaka.... bermain2 dalam kepala otak aku.. betul ke? betul ke?

tapi bila terbaca menda ni, teros aku pikir, hmmmmmm..... 


nak gelak, tapi tak rasa nak gelak.... hmmm... macam2.... renung2kan dan selamat beramal...

ok, sambung buat kerja (walaupun tengah blur)


2 ulasan:

cendawanpink berkata...

hahahahaa.. :D
berdekah aku tgk wehh..

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha.. nasib baik aku xde mood nak gelak.. kalau x, mau berdekah2 jgk gamaknya... haisshh. ada jugak maknosia mcm ni... hmmmm......

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."