Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

31 Oktober 2013

FBI


Saya tak nak jadi perabot tua - Faizal Ismail (FBI)

walaupun aku bukan pendengar atau penggemar Hot FM, tapi aku rasa sedih bila FBI letak jawatan.... entah... rasa macam satu kehilangan besar.... seorang DJ yang mempunyai bakat yang besar disamping mempunyai ramai peminat2 yang sentiasa menyokong.... 

aku kenal FBI dari dia bersama ERA lagi.... kenal tu bukan lah bermaksud dia tu kenalan aku... alaaa.. biasalaaa.. nama pon artis... hehehe... dari ERA lagi aku minat FBI.... tapi bila FBI pindah ke Hot, aku cam tak berapa sangatlah.... sebab aku ni peminat dan pendengar setia radio ERA.. dari dulu sampai sekarang... hehehe...

tapi aku masih lagi ambik tau pasal FBI ni... kiranya aku mengikuti jugak lah sedikit sebanyak pasal perkembangan FBI... dan kemenangan FBI dalam ABPBH sebagai Penyampai Radio Lelaki Paling Popular sebanyak 5 kali berturut2 menunjukkan yang FBI bukan calang2 DJ yang boleh dikalahkan... aku pon setuju dengan pemilihan FBI sebagai pemenang sebab aku taknampak lagi mana2 DJ lelaki kat Malaysia ni selain Halim Othman yang boleh kalahkan FBI.. huhuhu.... dahsyat kan? hehehehe...

takpelah.... mungkin selepas ni rezeki FBI dalam perniagaan pulak.. mana kita tau kan... harap2 FBI sentiasa berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi... oh ye, FBI masih lagi jadi DJ tapi secara sambilan di Hot FM dan akan mengisi slot2 pada hari minggu... oklah tu... hehehe.. kadang2 hari minggu, slot2 kat radio ni tak berapa best dibandingkan hari bekerja.. kebanyakkan stesen radio akan mainkan carta2 lagu... dan selebihnya, celoteh2 dari dj2 sambilan yang kurang dikenali...


# aku bukanlah dengar ERA je... kadang2 bila lagu yang diputarkan tu aku tak berapa suka or bila iklan, aku tukar2 jugak.. kadang2 tukar ke Suria.. kadang2 tukar ke Hot.. kadang2 tukar ke Sinar...

2 ulasan:

NM03 berkata...

salam kenal. singgah sini terus follow sekali. jom, kalu sudi singgah dan follow blog saya juga. maceh

adianiez AIDA berkata...

aida pun tau FBI ini dari era. now aida pendengar setia sinar.fm... i ni otai ha ha ha...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."