Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

12 April 2013

Untuk Makluman





KLIK CEPAT UNTUK BUAT DUIT!!


"Sukahati" dimaklumkan bahawa saya terpaksa bekerja pada hari ahad ini.

Sekian, terima kasih.












KLIK CEPAT UNTUK BUAT DUIT!!

5 ulasan:

zal88 berkata...

lorr..knp li..

LiaNa YuSoF berkata...

nak berhubung dgn jpn negeri kat kedah. kedah kan cuti hari ni.. jd xde maklumbalas dr diorg.. terpaksa lah datang hari ahad.. ahad kat sana kan keja... huhuhu...

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

kihkihkih..xpsl2..sabar jela..huhu

zal88 berkata...

kalau email je xleh ke li..mtk no hp siap2..

LiaNa YuSoF berkata...

dah emel dah leha.. 2x aku emel, xreply jugak ari ahad smlm... last2 aku call teros ke admin diorang.. haaa.. sampai 2 3 orang bercakap dengan aku... agaknya diorang kat sana taktengok emel kot.. nasib bek settle, kalau x, nak ngamuk jugak aku... huhuhu...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."