Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

13 Mac 2013

Betul ke Bohong?


Assalamualaikum...

Nak tanya pendapat korang.....

Kalau ada seseorang tak suka kat kita, apa saja yang kita buat ada je tak kena.. atau apa yang kita buat, dia cepat je terasa dan nak melatah... padahal, apa yang kita buat/cakap takde kena mengena pon dengan dia....

korang rasa??

~aku yang takpaham dengan orang2 sekeliling

5 ulasan:

Ifa berkata...

smlm ak dgr crmh wardina.. dia kata kan.. lau org yg x ske kita or kita x ske dia, kita bg dia 'adiah' ... hmmm

LiaNa YuSoF berkata...

hadiah?? hadiah ape tu?

tp dalam hal ni, aku takde pulak kata taksuke orang tu.. aku...... tak rasa apa2 pon kat orang tu.. sebab aku rasa dia bukan orang penting dalam hidup aku (family dan kengkawan)

Ifa berkata...

ntah..dia kate adiah je..mybe mksd dia, org tu xske kat kita n dengki n jeles mcmne pn, tp kita stay cool je, wat xendah je..kot.. huhu

zal88 berkata...

betul..ak skong li
standard la klau org da suka kte,ape yg kte wat konpem akan dperkatakan semula..

cik : abis tu,biar kn je la ea

Hustler berkata...

Hahahaha.. org lau da tak suka, bio kan. kita tak usik dia pon dia tak suka, tu cter nyer.. pi lantak la. hahaha.. tak penting pon.

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."