Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

06 Februari 2013

Bertema Bagai..


Aku yang suka ikut tema walau dalam apa jua majlis dan keadaan sekali pun.. hakhakhakphuiii.... ^_^


Majlis Mentunang Monitor@Yana & Abang Mie              

 
 
Majlis Mentunang Timah... upppssss.. moos tak ikot tema pulok.... hik3...


Majlis Mentunang Moos@Efa


Majlis Tunang kakak Timah, Uda pon kami ikot tema... eh, mana aku?? hehehe....


Majlis Mentunang PakLang, temanya, POLKADOT..


masa ni nak pegi kenduri kawen member sekolah aku, saje je kami pakai warna terang, Oren, Merah, Coklat..

 
ni yang paling meriah, merah makngah...


ok, jangan salah faham, ni baju nikah Leha... baju sanding warna purple.. tade amek gambar masa sanding laaa....


eh, macam gedix je gaya.. hakhak... baju ni, Wana kasi... sedondon uoollss dengan family Wana... hehehe... (warna ikot tema baju sanding)


ni kenduri Seha, aku taktau la ikot tema ke tak.. ada sikit2 tu, kira ikot lah kan... hak3..


hitam putih kehidupan... cewahhh....


ni temanya, 1 team hitam, 1 team cokolat celop3... hak3.. (futsalsukasukimainhantamjebukansepakbolatapisepakanginhahaha)


7 ulasan:

Ifa berkata...

haha..rajin ko wat entry ni.. woi gmbr kite 4 org kat bilik aku tu kan.. windunye bilikku ituh..

zal88 berkata...

tau xpe..rjin tul msuk gmbr byk2..
ak suka ayt yg last yg futsal sukasuki..hahaha

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha... korang taktau, aku ni lagi rindu tau x.. tiap2 minggu mesti aku bukak folder2 gambar yg ado kt pc aku ni... huhuhu...

zal88 berkata...

ak pun rindu gak kt korang..ak sllu je tgk fb ke blog korg nk tgk updatenye psl..tp ak da xrjin update..nk suh org lain update kn..hehe

Ifa berkata...

hehe.. oit2, gmbr kedua tu, aku ikut tema cat umh timah la.. hihi..
t time kau lili, ak msti ikut tema 100% smpai ak lak yg mcm pengantin nnti.. hehe

zal88 berkata...

hehe..amboi..jgn lwn pngntin ok..

LiaNa YuSoF berkata...

leha : ko ni, time ni la nak update memacam.. perkembangan baby dlm kandungan.. kan best.. sok2 anak tu boleh baca balik ape mak dia tulis pasal dia.. hehehe...

moos : hahaha.. tak perasan pulak aku sama ngn cat rumah... jadilah kan...

time aku nanti, korang mestilah wajib ikut tema.. tapi mana bole lawan pengantin.. hahahaha..

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."