Hai Kawan-Kawan!

Foto Saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

11 Januari 2013

Hari Ini Aku Ok


Assalamualaikum...

ooooooooiii.. lambat nya update... huhu... dah petang kala, nak balik baru update.. hua3.. ala.. ape kesah pon, bukan ada orang baca blog aku.kan.. kan... hak3..

takde apa yang menarik pon hari ni... pagi, datang cam biasa, tak lambat hari ni.. (hak3) pagi2, dah tepon naz, "yok beli breakfast!" bila naz dah datang kat tempat, "eh, bukan pagi ni ada baca yassin ke... kang mesti ada makanan... huhu..." ok, aku bukanlah pergi baca yassin tu semata2 nak makan... kang aku dah beli breakfast, akak2 ajk bising "kan ada makanan.. nape beli? hissshhh... budak ni...."

dah baca yassin, makan... dah makan, tengok surat2 keluar... "eh, jap lagi ada mesyuarat agung puspanita, kena turun balora" tinggalkan dulu surat, gerak ke dewan... tolong apa yang patut... 

habis meeting, dapat makanan untuk lunch... time tu dah jam 12.15.. ok, dah sedang elok lah tu... boleh berfb... hak3.. tapi fb pon dah bosan... layan youtube pulak.... eh, Adam Hawa episod akhir tak tengok lagi... tengok adam hawa pulak....

lepas gedebak gedebuk layan perasaan senyum sorang2 depan pc (kenapalah kau macho sangat wahai aaron aziz..err.. huhu... sudah2! suami orang tu...), masa mengerjakan solat pulak.. lepas solat, habiskan surat2 yang tergendala pagi tadi.. pergi admin hantar mc pegawai, scan surat bagai semua... balik tempat semula, buat memo.... memo, hari isnin lah hantar....

ok, ada 15 minit lagi..... bukak blog, update! hahahahaha... boleh ek cam gitu... dekat ofislah tempat aku mem'busy'kan diri... kat rumah, aku dah kebosanan.... ooooiii.. bosan tau tak duduk sorang2... rasa macam.... macam..... macam nak nangis.... T_T 

semalam, masa nak makan, sambil tengok berita jam 8, telefon mak..... cakap kat mak, "saje tepon mak... orang bosan lah..." boleh gitu? hmmm... ni, taip2 ni pon rasa nak menitis je air mata..... eh, apesal emo sangat ni... huhuhu... 

hari ni, tak bosan kot.. balik jap lagi, nak jalan2 kat pasar tani.... cuci2 mata.... hari ni takde cerita setia hujung nyawa kan... (best sangat cerita ni...) so, bolehlah berlama2 sikit di pasar..  balik, mandi, solat, makan.. (makan tak tinggal.. adehhh) tengok berita.. pastu layan bola sekejap.. pukul 10, tengok Maharaja Lawak Mega, solat, lepastu tidur! haaa... tak bosan kan hari ni....

huhuhu... T_T 



~~jiwa kacau~~

3 ulasan:

Hustler berkata...

Ah poyo.... byk lagik aktiviti buleh buat, meh lepak ngan aku, sampai tak tido pom boleh. Hahahahaha... Agajnyer tobat nasuha ko nak lepak lagik ngan aku lepas tuh.

LiaNa YuSoF berkata...

hmm.. mmg la banyak aktiviti bole buat.. tp xde geng nak wat aktiviti nye pun aduiii...

sume tengah sibuk... nak final exam.. yang dah berlaki, malas aku nak kacau..

lepak dgn ko? ko ada masa ke??? hakhakhak... kan tengah sibuk.. 24 hari lagi katanyee.. (tah hape 24 hari tu pon aku taktau..hahaha)

Hustler berkata...

Hahahahahaha....... yang gi kaco diorang watper... nombor ku bukan tade, kasik roger la satu kali, aku nih mengikut permintaan.

ada calling2, aku gi sanun, ada calling2, aku sinun, ada calling lagik, aku ke sinin sanun, wakakaka...

24 ari lagik maaa... bukan besok.. wahahaha... buleh jek, ada roger, aku sampai, hakhakhak.

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."