Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

01 Ogos 2012

Sayu..... Hati Ini Makin Sayu.....


nak dengar lagu raya sangat kan? sekali dengar lirik ni je,

dalam dingin subuh... hatiku terusik.... kenang nasib diri di rantauan......

teros bergenang air mata... haisshhhhhhhhhh.....

27 ulasan:

yana dayana berkata...

Lili.. jgn nangis... nti yana pun nangis gak...

Hustler berkata...

Kampong ku indah nun jauh di sana..... ayah serta... bonda.....

LiaNa YuSoF berkata...

yana : ok2, taknangis.. (sambil tarik tisu lap air mata..)

mawi : tu lirik tang mana tu? asal macam berterabur je? huhuhu..

Hustler berkata...

Hahahahaha... mesti ko tak familiar kan?? sebabnyer nih lirik lagu lain, wakakaka :P

LiaNa YuSoF berkata...

oh.. lagu dendang perantau.. hehehe..

Hustler berkata...

Haaa.... Boleh sebak tau dengar P.Ramlee nyanyi lagu nih,.

LiaNa YuSoF berkata...

tapi rentak lagu dia xsedih sgt.. lirik je sedih.. cuba dgr lagu airmata syawal.. lagi sedihhh... T_T

Hustler berkata...

Hahahahaha.. sape nak cedey2?? aku tanak, ta suka... wakakaka.. aku nak yang sebak2 jek.. kihkihkih

LiaNa YuSoF berkata...

eleh.. sebak2, jap gi meleleh gak air mata.. hahahaha...

bergema suara takbir di angkasa, selembut bayu meresap ke dalam jiwa...

Hustler berkata...

wakakakakaka... kental la der... dah lebih 4 tahon tak nangis... wakakaka... boleh tak macam tuh???

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

huhu....pagi2 dah touching2...xmo2...

LiaNa YuSoF berkata...

mawi : xpe.. suatu hari ko akan menangis juga.. hehehe..

timah : da xtouching da.. hehehe...

Hustler berkata...

Pe barang nangis2... wakakakaka.. aku kental... kihkihkih

LiaNa YuSoF berkata...

ceh.. cakap besar ea.. hehehe..

Hustler berkata...

Hahahahahahahaha...... adess.... kire cakap besar ke?? hahaha

LiaNa YuSoF berkata...

mcm tu la kiranya... hahahahaha...

Hustler berkata...

Sengal! dah2 tuko topik, ko biler nak belanja aku berbuka?? wakakaka.. keter baru dah ada... hahaha.. tanak bawak aku jenjalan kan?? cis!

LiaNa YuSoF berkata...

aik, aku ea yg kena belanja? huhu... ko saje membangkitkan isu belanja membelanja kan? kang semua serang aku pun adui..

ble2 dtg putrajaya roger la.. t aku bwk jln2 kt taman cabaran.. hahahahahahaahhahahaha...

Hustler berkata...

Hahahahaha... tuh motip asal.... nnti kang, yang len2 igt aku makan, sorang, wakakak.. aku igt member2 punyer org tawu?? wakakaka...

Erk?? pe barang tgk kubur jek.. huh! kedek tol.

LiaNa YuSoF berkata...

ingat member la sangat......... hahaha..

ala, jadi lah.. sambil jalan2, sambil mengingat kematian.. hak3.. (sebenarnya xtau tmpt2 yg best kt putrajaya/kl ni.. hmm..)

eh, ko kata nk prektis boling.. ble?

Hustler berkata...

Hahahahaha.... mesti la... aku bukan suka sgt bersenang lenang sorang2 nih... wakakaka...

ko agak2 la lia... kubur tuh.... lau topi tasik tuh , takpo laie... wakakaka... dengan kubur yang pelbagai jenis.. macam albari pon ade...

eh?? aku dah prektis sejak pose 1st.. hahaha.... venue aku tuh la kat alamanda.. hahaha..

nak?? sok malam?? jom?

LiaNa YuSoF berkata...

ceh, nk tepi tasik.. kunun2 suasana romantik la.. ceh....

esok? haaa... t aku tnya geng2 mrayap aku ea.. best jugak, aku pon dah lama xasah jari jemari ni.. fobia lagi sebab last main ngn dak2 ni, bola tu jatuhhhh... argghh.. malu gila wei..... rasa nak buat2 pengsan je.. nasib baik bola tak ke belakang.. huhu....

ko slalu men boling ngn sape je?

Hustler berkata...

alamak!!?? romantik ke??? bukan kawasan ketenangan ke tuh?? haish...

hahahah.... sestupid2 aku, tak penah lagik la aku jatuhkan bola boling, wakaka...

ramai ke?? segan lak, aku dah la bengap giler men boling, wakaka...
aku layan sensorang jek pon...

men macam budak yang tade member, biler asik masuk longkang jek, org sebelah2 pon tak heran aku men sorang2.. wakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

yela.. org lelaki kalau jatuhkan bola, malu la.... pompuan xpe.. eh? hahahaha..

oh.. sorg2 ea.. ha, aku ingt ko bwk geng... kang aku yg segan.. haha.. xpela, geng merayap aku sape jek, wana ngn tina je la.. eh, serius ke nak boling esok?

Hustler berkata...

Hahahahahaha.. sengal statement ko.. kihkihkih

geng mana, skang mikeme2 sumer dah ada pasangan... hahaha....

aku mmg tiap jumaat malam men boling r.. hahahaha

LiaNa YuSoF berkata...

tu la.. sume dah ada pasangan... hmmm.... eh? mengeluh pulak.. hahahahahaha...

tengokla caner.. kalau aku ada esok, ada la.. hehehe.. t pape aku roger ko..

Hustler berkata...

Hahahahaha.... macam mengeluh jek eh?? wat xtvt giler la.... ape lagik?? wakakaka.... aku layan jek...

hahaha... tayah ajak reramai... nnti aku kalah.. wakaka.. aku baru jek berjinak2... kihkihkih

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."