Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

07 Ogos 2012

Kagum.. Jeles Pon Ye Jugak... hik3..


apa yang aku kagumkan sangat ni? xdelah.. aku terkagum dengan suara Agnes Monica ni.. suara dia, pergh.... rasa macam,  kan best aku ada suara macam tu.. vokal tinggi... cuba dengar suara dia kat lagu ni... selain tu, aku pon kagum jugak dengan suara Jaclyn Victor..

tapi, apapun, aku bersyukur dengan suara yang dikurniakan Allah ni, walaupun tak sesedap mana... tapi sedap jugaklah telinga aku mendengarnya.. hahahaha (masuk bakul angkat sendiri)


~entry mengarut di petang kala~

12 ulasan:

Hustler berkata...

Hahahahaha.. tak besh... besh lagi agnes dalam lagu nih

http://www.youtube.com/watch?v=JVQd3Z3Ie1w&feature=related

LiaNa YuSoF berkata...

lagu agnes sume best la.. lagu tanpa kekasihku tu pon best... suara dia superb la..

Cik TTK berkata...

shila amzah wei...sedap sore beliau..hehe

efa berkata...

li, sore kau sdp la nyanyi lagu rossa.. hehe.. peribahasa skrg, masuk troli sorong sendiri..

LiaNa YuSoF berkata...

yan : aku pon suke suara shila amzah.. suara alyah.. hehehe..

moos : err.. sedap ea.. rasa mcm tak tercapai je not tinggi dia.. hehehe.. aku kn suka nyanyi lagu yuni shara (sepi).. hik3..

Hustler berkata...

Fuhhhhh.... sumer sore sedap... acane nak ajak karok nih, sebab aku suka memecahkan kebuntuan dengan 'menyumbang' kan lagu... wakakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

ke 'mensumbangkan'? hahahahaha...

Hustler berkata...

Liaaa!!~~ Aku punyer la bagi ayat sopan kan??? Ko nak jugak pecahkan tembelang aku. Huh!!

LiaNa YuSoF berkata...

hahahahahaha...

takesah la, sumbang ke sedap ke, kalau da taraf nyanyi kt karaoke tu, sama je level nya.. hehehe

Hustler berkata...

Sila tetapkan tarikh, nak karok sensama... wakakaka... boleh beraya sekali.. hikhikhik

LiaNa YuSoF berkata...

kengkawan!! mawi ajak karox.. hahahahaha.. dia nk blanje.. pstu dia nk bg duit raya skali.. eh? hahahahaha...

Hustler berkata...

Melampau tang bagi wit raya tuh... hahahahaa... mmg aku tepuk dahi ko lelaju Lia...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."