Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

11 Julai 2012

Kini telah tiba masa....


Dalam sibuk2, sempat lagi aku mengupdate.. hehehe... 

Mulai hari ini, aku kena percaya bahawa aku akan tinggal sendiri, bermaksud tanpa teman selepas bakalpuan housemate aku dah pon pindah ke rumah beliau... huhuhu.... sunyi la aku...

Jadi Liana, sila bertabah... hidup bukan selalu berteman, kecuali ko dah kahwin la kan... orang lain pun ada kehidupan diorang.. kita pon harus teruskan kehidupan kita.... tak gitu? huhu...

apa susah, kalau sunyi, cakaplah sorang2, bukan ada orang nampak pon... hahahahahaha... cakap dengan dinding ke.. tapi awas, kalau dinding menyahut, sila cepat2 masuk tido.... hahahahhaha.... choiiii!!!!

21 ulasan:

Cik Fara berkata...

nnt aku mintak org temankan ko...tau la aku nak hantar sape kat umah ko tu nnt...ko tggu je la..jeng3...

LiaNa YuSoF berkata...

hahaahaha.. siapa2? ala.. kasi tau la.... haha...

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

rara..jangan anto org, anto meow....hehe

LiaNa YuSoF berkata...

meow? ok gak.. tp bg yg baru lahir la.. sebab kalau kecik aku berani la sikit.. hahahaha...

Hustler berkata...

Hahahahaha... tang last tuh kelako. Ahakz!! (masih lagik tekan2 perot tahan ketawa)

LiaNa YuSoF berkata...

hahahaha.. kelakar ea.... cis2!!

aku mmg xle la ngn kucing.. xtau nape... tapi kalau kucing yg baik dan bersopan santun, aku bole.. dengan syarat, sila jarak kan diri anda (kucing) 20cm dari saya... hahahahaha...

wanna bakal bini orang berkata...

alah sedih plak aku baca entry ang nie, alah, kalau aku dah kawen pon, still boleh p lepak rumah ang apa?,hehehe

LiaNa YuSoF berkata...

bole je.... janji dpt izin suami.. hehehe....

Hustler berkata...

Wakakakakakakaka..... adeehai.... dari sakap kat dinding, bek ko ikut aku nek broga tiap minggu, wakakaka... (tgh giler broga)

LiaNa YuSoF berkata...

alamak, nek broga.. er..er..er... mcm tak berani je.. (padahal takot pancit...hahaha)

Hustler berkata...

Hahahahahaha... ko igt??? aku nih 6 kali panjat, 6 kali pancit tak sudah... hahaha... tapi puash hati biler, sampai atas nun... kihkikhi.. rasa tanak turun.. kihkihkih...

LiaNa YuSoF berkata...

bln lepas ada member merangkap ex-jiran tetangga dolu2 nek broga.. tp ble turun, dia tjatuh.. kaki dia retak, tp kena simen..huhu.. aku lak yg fobia.. hmm.. member tu pon sama spesis bdn cam aku gak.. achaner tu?

Hustler berkata...

Hahahahahaha.... ko ngan aku, spesis aku lagi lebar n mantap.. wakakaka... kali kedua aku naik, bergarit kaki aku, luka pecah daging kata doktor, tapi minggu depannyer aku naik lagik.. wkakakaa... trek dia pon ok jek sebenarnyer, tak susah pon.. siyes... :)

LiaNa YuSoF berkata...

alaa... ko saje je nak memancing aku naik broga kan.. huhu.. mcm best.. tp nanti la aku pikir2 kan.. hahaha

Hustler berkata...

Hahahahahaha... tak caya plak.... ko bleh tanya kawan aku, beliau yang bertanggungjawab menyaksikan aku tergolek, wakakaka.. suo koyak tuh pon ade lagik, kat lutut, hahahaha, tapi luka kat keting, naik kali kedua, tak kering lagik luka tawu?? hahahaha.... punyer suka dapat nek broga. kihkihkih

LiaNa YuSoF berkata...

org kata da ketagih la ni.. hahahaha... xpe, ketagih benda sihat.. eh, puasa2 pon nnti ko nak nek broga gak ke?

Hustler berkata...

Puasa2 tak, sebab aku dah ada xtvt utk penuhkan ari2 minggu pose aku.. ngeee :)

LiaNa YuSoF berkata...

bagus2... aku pon nak penuhkan bln puasa ni ngn xtvt.. sbb da dok sorg2 kan, boring dok umah saje.. xkn nk bckp ngn dinding lak kan.. hahahhaha...

Hustler berkata...

Hah!! ape lagik??? jom tolong aku prektis boling.. hahaha.. aku pose2 nih, boling aje la kije aku... dari start aku masuk kije, tapi tak pandai2 men.. wakakakaka

LiaNa YuSoF berkata...

wah! best2!! tp aku pon bkn pndai sgt main nya.. tapi da ada improvement sikit la dr msuk kerja.. hahahaha..

Hustler berkata...

Hahahahahaha... aku kenal boling pon time ujung2 sem 4 dulu, tuh la 2st time pegang boling, then masuk kije ada tournamnet, nak jugak join kekdahnyer.... hahaha.. kelaott!! sampai sudah kelaot....

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."