Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

17 Julai 2012

Hadiah Cabutan Bertuah...


Assalamualaikum...

harus update sikit sebab petang kang aku dah sibuk nak packing2 kurma.. lagi ada meeting kol 3.30... atoooiii.... sila belah badan aku kalau nak aku berada di dua2 tempat serentak.. pastu kalau nak cantum balik, biar cantum tu, kasi aku nampak kurus sikit.. apakah...? hahahahahahaha.. gila sekejap..

ok, aku ada habaq kat fb yang aku dapat hadiah handphone samsung kan masa pergi Family Day kat Felda Residence HotSpring, Sungkai.... dah tu semua sibuk tanya, samsung apa? samsung apa? ala... sebok tol nak tau.. 

nindia handphone nya...


gambar dicurik dari google.. tapi memang sebijik macam ni.... handphone biasa2 je.. takde kamera pon... ringtone pon polyphonic... jaoh sekali ko nak ada memorycard kan.. memang takdo la... jadinya aku dah 3 buah handphone da... pastu ada 2 buah lagi yg rosak, tak perbaik lagi... amboi... banyak betol handphone aku.. boleh buat koleksi dah... hahahaha...

aku ingat handphone yang aku dapat ni dah bagi kat adik lelaki aku, pizin.. sebab, handphone yang dia pakai pon mengong2.. kengkadang aku dapat mesej dari dia 4x tp kosong.. pastu tiba2 call aku, padahal xde suara.. handphone tu bukan gila pon, adik aku lupa nak lock keypad nya.. tu la pasai jadi lagu tu... aku tau la sebab dulu pon aku gak yang guna handphone tu... handphone tu pon adik aku, kakcik punya.. dia beli handphone lain, dia kasi kat aku... bila aku dah beli lain, aku bagi kat pizin.. hahaha.. da banyak berjasa da ko handphone.. bertukar2 tuan...

eh, melalut pulak aku... hahaha...

7 ulasan:

Cik Fara berkata...

nak henpon satu..ley pasang scandal byk2....ko byk2 tipon ni mesti ramai laki ko msg ni...diam2 ko eh buddy...sampai atie tak bgtau...huh

LiaNa YuSoF berkata...

hahahaa... ngek nya buddy.. mana ada la.. aku hp je byk, no ada 2 jek.. tu pon xtpakai.. achaner? ko ne boleh da scandal2.. t aku repot kt wan... hahahaha....

Cik TTK berkata...

masa tepon aku rosak aritu nyaris aku beli enpon ni sebab comel je..hehe

Gda Hanum berkata...

baru nak pinjam nfon ko. ko da nak bagi kat adik ko plak. =D

Hustler berkata...

samsung.. samsung... samsung...

LiaNa YuSoF berkata...

yan : aah.. hp ni comey gle.. tecik je.. hehehe..

gda : eh, nk pinjam ke? hehehehe...

mawi : mawi ngek!

Hustler berkata...

samsung.. samsung... samsung...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."