Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

27 Jun 2012

Aduii... Kalau Majlis Sendiri Tah Macam Apa Agaknya....


Assalamualaikum..

Selamat Hari Rabu.. wah.. kejap dah hari rabu... hari ni last la aku keja untuk minggu ni.. sebab esok aku dah cuti... minggu ni kan majlis paklang kat rumah nenek kan.. tu pon mak aku dah bising2 bila aku cakap nak cuti hari jumaat... siap suruh aku balik semalam... adoii mak. ni sapa yang nak kahwin ni? huhuhu...

dua hari ni aku dok mengerjakan benda ni....


huhu.. buruk kan... tah apa2 colour gitu... ok, benda ni sebenarnya nak letak kat goodies bag.. xde de nak ikat2 pakai reben.. aku staple je nanti kat goodies bag tu... dan sebenarnya, aku bukan lah print colour.. kertas je bercolour.. pastu main bantai je kertas lebihan yang ada kat ofis aku ni.... lantak pi la... janji ada kan... hehehe... tak kuasa aku nak ikut tema... hahaha...

jadinya, 2 hari ni kerja aku dok potong2 benda alah ni la.. kecik je pon... besar duit syiling 50 yang lama tu... tapi kan, perlukan kesabaran gak.. sebab penat.. tangan aku sampai merah2 pegang gunting... bajet tetamu dalam 3000 orang.. nasib baik wana nak tolong... hehehe.. thanks wana.. jadi kerja pulak.. hahaha...

ni baru buatkan untuk paklang dah lenguh2 tangan sampai sangap2.. t untuk pakcik, untuk pak iwan.. untuk aku.. eh?? hahahahaha... achaner tu??


5 ulasan:

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

hehe..time ko t, xyah la ko buat susah2..beli jela yg dah siap potong..huhu

LiaNa YuSoF berkata...

ala, bole buat sendiri watpe nk beli2/order... membazir itu amalan syaitoooonnnn... hahahahaha..

Cik TTK berkata...

laaa..apesal tak buat petak je?kan senang potong..hehe

LiaNa YuSoF berkata...

tu la..da potong bru terasa cam...... haishhh.... tp aku wat tuk vip je bulat.. yg lain aku bantai potong petak.. lantak p la... hahaha..

efa berkata...

ha'a la yunk..lau beli x mhl sgt pun.. lg byk choice.. xpe,ni pklang punye.. t kau punye, wat yg mhl2 k.. hehe

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."