Hai Kawan-Kawan!

Foto saya
#1988 #orangMelaka #single #PA@Putrajaya #masihmencari #sukaketawatapicengeng #sukatengokwayang #sukakaraoke #sukamainbowling #tempatkongsicerita #untukkawan2

Geng2 DiaryManja

05 April 2012

Sejak 2Menjak Ni Mood Tak Berapa Baik...

Assalamualaikum....

bosan pulak hari ni... takde benda nak buat, jadi muncul lah entry kedua untuk hari ni.. hehehe... hmm...aku baru terperasan, yang sejak 2menjak ni, aku asyik moody je.. nak kata stress bekerja, hmm...... sikit la kot.. takdelah stress sangat2.... entahlah, tak tau kenapa... mungkin terasa bosan dengan kehidupan sekarang kot..

eh, melalut pulak aku... huhu... aku rasa aku penat kot... hmm.. yela, penat....... terasa nak ambik cuti la minggu depan... 2 hari, Isnin dan Selasa.. sambung cuti umum hari Rabu... hmm.. kira ok sangat lah tu.. ingat nak ambik cuti hari Khamis Jumaat.. tapi aku terlupa pulak aku kena pergi kursus kat KL... ni kira dah boleh apply cuti kat hrmis la kan.. hehehe.. esok lah..

lagi 1, kalau perasan, kalau aku marah je aku mesti post entry kat blog kan.. hahaha... macam budak2 betol... dah banyak entry aku dok marah2 orang... dah tu, kat sini je tempat aku nak meluah perasan... nak post kat fb, macam tak sesuai pulak... kt fb pon aku dah jarang post status.. malas!

okla, aku nak balik awal hari ni.. nanti boleh siap awal2.. hari ni aku ada date dengan wana.. hahaha... harap2 mood aku ok dan ceria la lepas tengok wayang nanti....

4 ulasan:

Cik TTK berkata...

aku pon berangin je sekarang ni lily.. rasa nak marah oran gje..tak boleh silap sikit..tak tau ape antu dah merasuk ntah..

LiaNa YuSoF berkata...

hahaha.. tu le... aku pon sama la cmtu... aku pulak kalau dah marah, nak meleleh je air mata ni..

Mrs mAmikO AbUrakOji berkata...

biaselah..sejak2 umo dah meningkat ni, emosi senang terusik..hehehe..

li, semalam aku g mah ko, pintu xbermangge,tp aku duk bagi salam xjwb2 pun..

LiaNa YuSoF berkata...

ha, kol bpe ko dtg tu? petang ke? mayb aku tengah mandi kot.. npe xcall? aku ni siap bwk enpon msuk toilet sbb takot ada org call, aku xdgr.. hehehe...

Wahai Bakal Suamiku...

"..dan aku mengharapkan dirimu, bermohonlah pada Dia yang berhak, milikilah jiwaku keranaNya & milikilah hatiku dengan izinNya serta milikilah cintaku, diriku, kerana agamaNya.."